Logo MojaObčina.si

Ljubljana

JUTRI
3°C
-1°C
PON.
3°C
-1°C

Uglasitev v reiki 1.del

10827
Organizator: ASIA TUMA
Vstopnina: 120€
Deli

Vabimo vas, da se udeležite tečaja reikija prve stopnje po Usuijevem sistemu naravnega zdravljenja in duhovnega razvoja. Tečaj bo potekal v soboto 13.05.2017 od 10h  do 18h, na Jakčevi 2 v Ljubljani. Več o reikiju si lahko preberete na www.asiatuma.net . Tečaj bo vodila Barbara Novak. Prijave: asia.tuma@gmail.com ali 040 210 512

Reiki je vseprevzemajoča  univerzalna življenjska energija, ki se pretaka skozi nas in skozi vsa živa bitja ter je vseprisotna.

Z reikijem se samozdravimo in duhovno razvijamo, obenem pa smo lahko v pomoč drugim. Preko iniciacij vzpostavimo stik z univerzalno kozmično zavestjo, s pomočjo katere širimo tudi našo zavest in bolj, ko smo uglašeni z univerzumom, bolj smo mi mi in smo zdravi, srečni, kreativni, zadovoljni ter predvsem polni ljubezni. Reiki pomaga raztapljati naše mentalne in čustvene zastoje, pomaga nam sprejeti bolezen, če je do nje prišlo, daje nam moč in pogum, da spremenimo svoje navade, življenje ter vzorce obnašanja  tako, da bomo čim bližje svojemu srcu, čim bližje samemu sebi. Odpira nam oči do resnice o nas samih in o svetu v katerem živimo.

Naša naloga v življenju je, da ugotovimo, kdo smo in katera so naša najmočnejša področja. Le-te potem brezpogojno in nesebično  razdajamo ter delimo med ljudi in vsa druga bitja okrog nas, reiki pa nam pri tem pomaga.

Uporablja se kot zdravilska tehnika ter kot pot osebnega in duhovnega razvoja.

 

Uglasitev v Reiki poteka v treh posameznih posvetitvah po tradicionalni metodi naravnega zdravljenja in duhovnega razvoja dr. Usuija iz Japonske. Trem posvetitvam sledi posvetitev v učitelja.

 

Aspirant s 1. delom pridobi:

 

v  sposobnost razvijanja intuicije, gojenja stika z notranjim vodstvom,

v  sposobnost aktiviranja samozdravilnega sistema,

v  zmožnost prenašanja zdravilnega toka na drugo osebo,

v  vedenje o energijskih centrih – čakrah,

v  vedenje o povezavah med fizično bolečino, organi, meridiani in čustveno miselnimi procesi,

v  uvajanje v meditacijo z namenom globoke sprostitve, komplementacije in notranjega uvida.

Všečkaj objavo

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!
BORBONA CATERING D.O.O.