Logo MojaObčina.si

Ljubljana

DANES
4°C
-1°C
JUTRI
4°C
-5°C

Učenje simbolnega jezika

10509
Organizator: ASIA TUMA
Vstopnina: 96€

Vabimo vas, da se udeležite tečaja Učenje simbolnega jezika – osnove Tarota. Tečaj bo potekal v sredo 15.02. in petek 17.02. 2017 od 17h do 21h na Jakčevi 2 v Ljubljani. Prijave in dodatne informacije na e-pošti: asia.tuma@gmail.com in na gsm 040 210 512.

 

Edgar Cayce je rekel: Karma je srečati samega sebe

Carl Gustav Jung je o kolektivni podzavesti in nadzavesti rekel, da je Vesoljska knjižnica. Govoril je o sinhronosti, da je vse med seboj povezano in vpliva drugo na drugega. V vsakem delčku je vedno tudi celota. Sama to imenujem simbolni jezik, ki se bere v Neptunskih komunikacijskih mrežah.

Simboli so psihološki mehanizmi za preoblikovanje energij.  V Tarotu poznamo 13 bardo stanj-izzivov, ki jih je potrebno preoblikovati, da zrastemo v celovito osebnost in izrazimo dušni zapis. Z njimi se srečamo s svojimi sencami in s pomočjo drugih simbolov, 65 stanj ljubezni in modrosti, prehajamo iz senc v svetlobo. To je alkimija sebe.

 

Karte, ji jing, rune, itd. so vse orodja za dosego uvida, dokler sami ne razvijemo vseh sposobnosti videti celoto in postanemo Oraklji. Skozi nas teče energija duha. Prisluhniti si moramo in delovati po intuiciji. V sebi imamo vse potenciale, le prepoznati jih moramo ter jih učinkovito uporabiti v vsakdanjem življenju.

Všečkaj objavo

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!
BORBONA CATERING D.O.O.