Logo MojaObčina.si

Ljubljana

DANES
7°C
-2°C
JUTRI
6°C
-3°C

Tretje srečanje Strastnega plemena

10980
Organizator: Eventio, organizacija dogodkov
Vstopnina: 24,40
Deli

V življenju je vedno luštno, če veš, da nisi sam. Da se lahko obrneš na nekoga, ko potrebuješ pomoč. V tem duhu je nastala tudi Facebook skupina Strastno pleme.

V skupini se spodbujamo, motiviramo, navdihujemo in pomagamo poiskati naše strasti – kaj je tisto, kar nas v življenju zares veseli. In tako smo si zaželeli, da se iz virtualnega preselimo tudi v resnični svet in se med seboj spoznamo. Na prvem in drugem srečanju plemena je bilo strastno in nepozabno. In kar je dobro, se splača ponoviti tudi tretjič. ????

Zato se vidimo na tretjem plemenskem srečanju, ki bo v sredo, 28. februarja 2018, ob 18.00 na Kmetiji Ježek v Ljubljani (Šentvid).

Na srečanju boste doživeli vsega po malo: druženje, kratka predavanja, smeh, spoznavanje, vinček, prigrizki, nagradno žrebanje, darilca in še kaj … ???? Več si preberite tukaj: http://ursazorz.com/tretje-srecanje-strastnega-plemena, kjer se tudi prijavite.

Govorci tretjega srečanja so:
1. Nenad Vladić s temo: Strast in talent
2. Manca Korelc s temo: Od jezera do jezera ali strast ima več imen
3. Boško Praštalo s temo: Življenje brez pritoževanja (ali I do not care)

Poleg navdiha in motivacije bodo veseli tudi želodčki, saj nas bodo razvajali Food Point Slovenia, Tortina in Meum Winery.

Manjka samo še klik klik na prijavo: http://ursazorz.com/tretje-srecanje-strastnega-plemena in se vidimo v sredo, 28. 2., ob 18.00 na Kmetija Jezek v Ljubljani. ♥

Všečkaj objavo

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!
BORBONA CATERING D.O.O.