Logo MojaObčina.si

Ljubljana

DANES
14°C
2°C
JUTRI
4°C
-6°C

Sprostimo se v to, kar smo

10853
Deli

Dovolimo si sprostiti se.

Naučimo se priti v stik s sabo, z namenom, da v sebi najdemo odgovore, notranje vodstvo, inspiracijo, modrost. Tako opolnomočeni, z zavedanjem lastne vrednosti, se lahko nato povezujemo s skupnostjo ter prispevamo edinstveni dar tega, kar smo.


3 - urna delavnica Sprostimo se v to, kar smo, vam bo prinesla praktična orodja, ki jih lahko z malo truda vključite v svoj vsakdan, da bo vaše bivanje bolj sproščeno ter povezano z notranjim vodstvom.

Pri snovanju programa sva zastavili kombinacijo ženske energije fluidnosti, prepuščanja navdihu ter energiji skupine in moške energije urejenosti, strukture, ki omogoča umu sidrišče. Naše skupno ustvarjalno delo bo torej potekalo svobodno znotraj okvirnega programa s tremi ključnimi cilji:


1. Sprostimo se

Na praktičen, (samo)raziskovalni in ustvarjalen način se bomo naučili različnih tehnik sprostitve - tudi za dni, ko smo v časovni stiski. Govorili bomo o pretočnosti telesa ter kako jo zagotoviti, o tem, kako pravilno sedeti, kako vaditi zaznavanje stanja telesa itd.

Vzeli si bomo čas, da začutimo svoje telo in prenesemo pozornost v trenutek, iz uma v telo.


2. Stik s sabo

Spoznali bomo uporabno vrednost vizualizacije, meditacije, samorefleksije ter vadili povezanost s sabo. Izbrane tehnike nas bodo vodile do večje opolnomočenosti in stika z notranjo modrostjo.


3. Povezanost

Najlažje se počutimo povezani v skupnost, odprti, soustvarjalni, kadar smo sproščeni, se zavedamo svojih darov, se dobro počutimo v svoji koži. Preko vaj in ustvarjenega podpornega energijskega prostora, se bomo odprli skupini ter si dovolili čutiti podporo in bližino sočloveka.

Privoščimo si popoldne zase, vložimo čas in energijo v smer večje lahkotnosti bivanja, povežimo se v sprejemajoči in podporni krog skupine.

 

V ponedeljek, 8. maja 2017, od 17h do 20h.

Lokacija: City joga Center, Ul. Jožeta Jame 12, Ljubljana-Šiška

PRIJAVE: sprostimosevase@gmail.com

Facebook: @SprostimoSe

 

Všečkaj objavo

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!
Kadrovska Asistenca-stranski