Logo MojaObčina.si

Ljubljana

DANES
25°C
13°C
JUTRI
18°C
15°C

Predstava, ki gre narobe - PREMIERA

11216
Deli

Prihaja svetovna uspešnica gledaliških odrov West Enda in Broadwaya! - Dobitnica nagrad Tony za najboljši scenski dizajn in nagrado Laurence Olivier za najboljšo novo komedijo leta 2015 - Gledališka komedija, kjer gre vse narobe in smeh podira kulise!

Vstopnice ŽE NA VOLJO na vseh prodajnih mestih Petrol in Eventim: http://www.eventim.si/si/vstopnice/predstava-ki-gre-narobe-ljubljana-festivalna-dvorana-505318/event.html

Dramsko društvo Fakultete za strojništvo se loti njihove največje in najzahtevnejše gledališke produkcije dosedaj: kriminalke angleškega tipa Kdo je morilec? v slogu znamenite kraljice kriminalk Agathe Christie, z naslovom "Umor v dvorcu Haversham". A zaporedje nepredvidljivih in izredno zabavnih dogodkov celotno dogajanje na odru hitro spremenijo iz slabega v katastrofalno. Kljub temu, da se jim onesvesti glavna igralka, da se nekam izgubi scenarij, da z zidu padejo vsi scenski elementi in da se igralci spotikajo ob vse in vsakogar (tudi lastno besedilo), gre za klasičen skrivnostni umor, ki ga je potrebno razrešiti... In skrivnost je, ali bodo igralci sploh uspeli pripeljati predstavo do konca.

Všečkaj objavo

Oglejte si tudi

Zavarovalna agencija za
Iksa Vizija
MBA vhodna vrata in okna
Dežela okusov