Logo MojaObčina.si

Ljubljana

JUTRI
1°C
-3°C
PET.
3°C
-3°C

Prebudite Venero v sebi - delavnici za ženske

10676
Deli

19.05. & 25.05.

Vedska znanost, starodavna indijska tradicija modrosti, pravi, da če lahko vzpostavimo in vzpostavimo stik z arhetipom boginje, bomo tudi sami začeli delati osupljive in veličastne stvari.

Arhetipi se rojevajo iz kolektivne duše, njihove vloge pa odigrajo naše osebne duše. Njihove mistične prigode se dogajajo v vsakodnevnem fizičnem svetu. Obudite Venero v sebi in prebudite stik z žensko naravo. V sebi prebudite boginjo ljubezni, lepote, kraljica užitkov in umetnosti, bodite pogumna bojevnica, zapeljivka.

Vzpostavite stik z žensko močjo.

Opis programa:

Tečaj je sestavljen iz dveh delavnic. Vsako srečanje traja 3 ure, vsaka delavnica pa bo imela svojo vsebino, ki se bo na koncu povezala v celoto.

1.delavnica: 19. maj: sestavljena iz treh vsebin

 - Prebuditev ženske energije z nežnim, čutnim gibanjem. Poudarek na elementu voda in zrak – drugega energetskega centra ( spolna čakra ) in četrtega energetskega centra ( srčna čakra ). Praksa je nežna in primerna za začetnike in tiste, ki jogo že poznate. Na prvo srečanje prinesite cvet, ki vas najbolje opisuje.

“Šukra se rada predaja čutnim užitkom in uživa življenje.”

- Hormonsko ravnovesje, s poudarkom na drugem energetskem centru, spolni čakri. Naučili se bomo, kako ravnovesje lažje vzpostaviti pri bolečem mesečnem perilu, težavah pri vnetju ledvic in mehurja in drugih izzivih kot. je npr. menopavza.


- Dvig vitalne energije, kjer bomo spoznali različne dihalne tehnike, ki bodo vitalizirale notranje organe, prebudile kreativno in spolno energijo.

“Šukra odpira naše čute, hrepenenja in srčne želje.”


2. delavnica: 25. maj: sestavljena iz treh delov

- Prebuditev intuicije, ki je v ženski naravi njeno največje darilo. Ko bi ga le uporabljale…zato bomo namenili posebno pozornost našemu notranjemu vodniku. Prinaša smisel, obilje in radost. Preko vodene vizualizacije bomo prebudili ta nenehno dostopen vir modrosti.

- Mantre, ki bodo namenjene prav ženskam, ki si želijo pozdraviti preteklost in se odpreti ljubečemu odnosu do sebe in drugih. “Očistile” bomo stara čustva, ki nas ve sedanjosti lahko ovirajo.

- Ustvarjalnost, ženska je naravno ustvarjalna. Spoznale bomo svojo ustvarjalno naravo, z različnimi koncepti in tehnikami.

Namen delavnic:

♥ Celostni pogled ( umsko, telesno, čustveno in energetsko ) bo ustvaril vašo popolno sliko o vas samih. Spoznali boste, kako izjemni ste in tako tudi (do)končno zaživeli.

♥ Spoznali boste povezavo med preteklostjo in močjo vaših misli. Odvrgli boste omejujoča prepričanja in jih raje zamenjali s spodbudnimi.

♥ Prakso boste lahko izvajale samostojno doma in se tako naučile koristnih tehnik.

♥ Spoznale boste, da ste pomembne. Da je pomembno imeti čas zase. Za svojo nego in čutnost. Le tako živite svoje poslanstvo v vsej polnosti.

♥ V družbi podobno mislečih, boste prejele podporo in dodatno spodbudo za življenje Venere.

♥ Naučili se boste še bolj spoprijeti z izzivi življenja, saj boste v stiku z vašo žensko naravo. Je bolj nežna, pa vseeno mogočna. Ta energija rodi, kreira in ustvarja ŽIVLJENJE. Zato ustvarite življenje, ki bo polno radosti, ljubezni, strasti, moči in navdiha. Bodite VI.

“Šukri pripadajo diamanti in blišč.”


Lokacija
: Sedejeva ulica 4, Nova Gorica

Ura: 17:00-20:00 ure


Cena
:

– 50€ za eno delavnico ( vendar je to možno le za prvo delavnico, na drugo lahko pridejo le tisti, ki so bilo na prvi )
– 90€ za obe delavnici ob prijavi in plačilu do 7.maja
– 100€ za obe delavnici ob prijavi in plačilu po 7.maju


Prijava
: info@mokini.si

Dodatno: Oblecite se udobno. S seboj lahko prinesete joga podlogo.

Število oseb je omejeno na 10 oseb. Mesto je dokončno rezervirano s plačilom. Odjava in vračilo ni mogoče, lahko pa v celoti koristi druga oseba.

Vadba na lastno odgovornost.

Delavnico vodi Simona Vrhovec.

Všečkaj objavo

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!
BORBONA CATERING D.O.O.