Logo MojaObčina.si

Ljubljana

JUTRI
1°C
-2°C
PET.
1°C
0°C

Počitnice telo je tvoj prvi dom v Bašaniji

10823

Počitnice Telo je tvoj prvi dom, Bašanija od 25.8. do 30.8. 2017


Priložnost, da spoznate osnove energijske strukture človeka ter tehnike sproščanja in uvajanja v meditacijo. Preizkusite in naučite se vadbe za vsakodnevno raztezanje. Pridružite se skupnemu ustvarjanju obrokov hrane, ki bodo skladni z enim od osnovnih elementov.

V prijetni družbi in sproščenem okolju se boste lahko regenerirali, naučili koristnih veščin za vsakodnevno rabo in nahranili svojega notranjega otroka.

Črpali bomo iz bogate zakladnice vedenja o shiatsuju, makko ho vajah in reikiju. Vse veščine izhajajo iz Japonske. Znanje bova z vami delili Barbara Novak in Tina Cimperman.

Vsak dan bo obarvan s temo enega od petih elementov.

Program je sestavljen iz treh delov:

  • Ozaveščanje: učili se bomo o povezavah med fizičnim telesom in energijsko strukturo človeka in delali vaje za samopomoč
  • Vadba: spoznali bomo vaje za vse meridiane in se naučili sproščati z dihanjem
  • Vodena meditacija z reikijem: z vodenim sproščanjem v meditacijo boste v notranji tišini prejeli skupinsko reiki terapijo


Hrana je vegetarijanska. Kosilo bo v okviru Vile Muzike, zajtrk in večerjo bomo ustvarjali skupaj po principu petih elementov.

Pet dnevne počitnice bomo preživeli v romantičnem okolju Vile Muzike v Bašaniji http://www.muzika-istra.si/sl/index/

Na razpolago je 6 ležišč v apartmajih. Za delo imamo na razpolago skupne prostore in veliko zeleno oazo okrog hiše. Do morja je 200m. Opis poti do Vile Muzike: http://www.muzika-istra.si/sl/kontakt/

 

Spremljevalna dejavnost so individualni tertmaji biosinergije in shiatsuja v popoldanskem času. Ti tretmaji niso všteti v ceno programa in se plačajo posebej.

 

Prijave: Barbara Novak, 040 210 512 ali asia.tuma@gmail.com
Prijave sprejemamo do 31.7.2017. Pri prijavi se plača akontacija 150€ na račun Asia Tuma, zavod Ljubljana, Jakčeva 2, NLB SI 56 0205 6008 9803 804. Pri odjavi od programa po 31.7.2017 se akontacija ne vrača.

 

 

Shiatsu japonska terapevtska metoda izboljša gibljivost in elastičnost sklepov ter energetsko pretočnost. Z raztegi, rotacijami in pritiski na akupresurne točke ter meridiane odlično sprošča mišične napetosti, lajša bolečine in ugodno vpliva na telesno držo kot tudi na notranjo stabilnost in splošno ravnovesje.

Reiki je veščina sočutja. Vsak človek ima v sebi  celostni potencial, ki ga s pomočjo reikija razvija in s tem povezuje osebnostno in dušno raven. Ko reikiramo sta aktivirani obe možganski polovici hkrati, zato nas  globinsko sprošča in umirja.

 

    www.zelenapot.si , tina@zelenapot.si , 051 632 252    

    www.asiatuma.net , asia.tuma@gmail.com , 040 210 512   

Všečkaj objavo

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!
BORBONA CATERING D.O.O.