Logo MojaObčina.si

Ljubljana

JUTRI
31°C
17°C
PET.
31°C
18°C

[On-line interaktivni seminar] Uporabite BIM (informacijsko modeliranje gradenj) za bolj učinkovito

Organizator: AGENCIJA POTI, D.O.O.
Kontaktni podatki organiztorja: Agencija POTI D.O.O., info@agencija-poti.si, +386 (0)1 511 39 20.
Vstopnina: 198,00 € + DDV


BIM je v tujini, zaradi svoje učinkovitosti, obvezno orodje pri obvladovanju investicij javnega pomena.


Interaktivni strokovni seminar je prilagojen on-line izvedbi. Po vaši prijavi boste prejeli povabilo in natančna navodila za pridružitev k on-line seminarju.
Za vašo prijavo na ta termin, vam nudimo 20 % popust.


V skladu z dogovorom z Inženirsko zbornico Slovenije (IZS) bodo pooblaščeni in nadzorni inženirji za udeležbo na strokovnem seminarju pridobili 2 kreditni točki iz izbirnih vsebin skladno s Splošnim aktom o stalnem poklicnem usposabljanju pooblaščenih inženirjev.

Informacijsko modeliranje gradenj (BIM = Building Information Modelling) je računalniško zasnovana metoda, katere uporaba skokovito narašča. Z letom 2018 bo v najrazvitejših evropskih državah postala zaradi svoje učinkovitosti obvezna pri obvladovanju investicij javnega pomena. Sedaj je tudi Slovenija članica EU BIM Task Group, kar bo gotovo vplivalo na sprejem slovenske strategije uveljavljanja BIM v celoten življenjski cikel naložbenih projektov.

 

Na seminarju boste dobili odgovore na nekatera vprašanja v zvezi uporabo BIM pri zasnovah, projektiranju in izvajanju gradenj. BIM je procesni model, ki poleg tridimenzionalnega načrtovanja gradenj prinaša vse informacije, ki so potrebne za načrtovanje in izvedbo projektov – tudi ekonomiko gradnje in kasnejšega obratovanja ter vzdrževanja. Metoda BIM se je uveljavila v arhitekturi, gradbeništvu, inženiringih, strojegradnji, hidro-gradnji, energetiki, sistemski tehniki,geodeziji in še kje.

Več o programu izobraževanja si lahko preberete tukaj: Uporabite BIM (informacijsko modeliranje gradenj) za bolj učinkovito zasnovanje, projektiranje in izvajanje gradenj.

Všečkaj objavo

Oglejte si tudi