Logo MojaObčina.si

Ljubljana

DANES
-2°C
-2°C
JUTRI
0°C
-2°C

Na navidezni 4D izlet

10718
Organizator: Fakulteta za elektrotehniko Univerze v Ljubljani
Vstopnina: Po ceniku


Domišljija je več kot pol izleta. Kako na pot po 3D google zemljevidu brez miške in tipkovnice?

Na delavnici bomo spoznali oprijemljive vmesnike in njihovo povezovanje v sodobne aplikacije. Naučili se bomo sestaviti tako strojno kot programsko opremo (programiranje sistema) oprijemljivega vmesnika – zračne miške ter povezavo z Google storitvami (3D zemljevidom) ter preizkusili socialno inteligentni vmesnik. Da bomo pridobili pravo uporabniško izkušnjo virtualnega izleta, bo vsak od udeležencev izbral svoj virtualni izlet in ga po želji predstavil ostalim udeležencem.

V zabavnem delu bomo tekmovali na izbrani krožni poti, kdo je spretnejši pri obiskovanju zanimivih krajev. Na dlani je zemljevid sveta, po katerem bom potovali na delavnici. Vmesnik bomo po delavnici vzeli domov in potovanje nadaljevali doma.

Ekskurzija: Outfit 7

Starostna omejitev: 8. razred OŠ, 9. razred OŠ, 1. letnik SŠ, 2. letnik SŠ, 3. letnik SŠ

Poletni tabor inovativnih tehnologij

Delavnica bo potekala v okviru Poletnega tabora inovativnih tehnologij, ki ga vsako poletje organizira Fakulteta za elektrotehniko Univerze v Ljubljani. V enem tednu udeleženci ustvarijo čisto prave izdelke, ki jim koristijo doma, v šoli ali ob zabavi s prijatelji. Poleg poučnih in zabavnih delavnic se odpravijo tudi na nekaj ekskurzij v visoko tehnološka podjetja in ustanove. Popoldanski in večerni del pa si popestrijo s športnimi in družabnimi igrami. V letu 2017 bo poletni tabor potekal od 21. pa vse do 25. avgusta. Na 17 tematskih delavnicah bodo lahko sodelovali učenci vse od 5. razreda osnovne šole do dijakov 3. letnika srednje šole. 

Prijave so mogoče preko spletne strani Fakultete za elektrotehniko Univerze v Ljubljani.

Všečkaj objavo

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!
BORBONA CATERING D.O.O.