Logo MojaObčina.si

Ljubljana

DANES
26°C
12°C
JUTRI
28°C
13°C

Male VETRNE ELEKTRARNE - načrtovanje, namestitev, ekonomika obratovan

Organizator: AGENCIJA POTI, D.O.O.
Vstopnina: 199,80 € + DDV

V skladu z novo zakonodajo in s standardom SIST EN 61400-2 za poslovne in stanovanjske objekte


Po dogovoru z Inženirsko zbornico Slovenije (IZS) bodo pooblaščeni in nadzorni inženirji za udeležbo na strokovnem seminarju pridobili 3 kreditne točke iz izbirnih vsebin skladno s Splošnim aktom o stalnem poklicnem usposabljanju pooblaščenih inženirjev.  

Pri gradnji vetrnih elektrarn v Sloveniji se je potrebno v tej fazi v kateri se nahajamo danes (t.j. faza ”Predstavitev na trgu”) osredotočiti predvsem na MALE VETRNE ELEKTRARNE do vključno 50 kW, za katere so razmere v Sloveniji precej ugodne tako pri naravnih danostih kot tudi po zakonodaji.

Vabimo vas, da se nam pridružite na interaktivnem on-line seminarju, kjer bodo predstavljene:

  • direktive, veljavni predpisi in standardi, ki so potrebni za načrtovanje, namestitev, delovanje in vzdrževanje malih vetrnih elektrarn v skladu s slovenskim standardom SIST EN 61400-2,
  • dosedanje izkušnje na trgu glede malih vetrnih elektrarn v Sloveniji, kakor tudi možnosti pridobitve nepovratnih sredstev oziroma kreditov za investicije v naprave, ki izkoriščajo obnovljive vire energije.

Še več informacij o seminarju, predavateljih ter prijavnico boste našli tukaj: Male VETRNE ELEKTRARNE - načrtovanje, namestitev, ekonomika obratovanja, vzdrževanje in sofinanciranje.Všečkaj objavo

Oglejte si tudi