Logo MojaObčina.si

Ljubljana

DANES
6°C
-3°C
JUTRI
7°C
-5°C

LAGUNKO DRUŽINSKO OTROŠKI DAN | Laguna mestna plaža Ljubljana

10406


16.7.2017 vabljeni na nedeljski družinski dan na kopališču Laguna mestna plaža, ki bo namenjen našim najmlajšim obiskovalcem in njihovim staršem. 

Za otroke bodo športne in ustvarjalne delavnice, plesne igre, nagradne igre, WORLD JUMPING FAMILY - na mini trampolinih, poslikava obrazov, nastop »Baloonka«, štafetne igre, skakalni gradovi, vodna aerobika, vodni hokej in še več iger in zabave v vodi…


***
Cenik vstopinine je dostopen .
Otroci do 1 metra višine imajo vstop prost!

Za člane Laguna Befit centra z veljavno letno karto je  vstop na kopališče brezplačen.

Imetniki klubske karte  celo sezono kupujete dnevne vstopnice po posebnem ceniku, z do 50% nižjimi cenami. 

***

Otrokom prijazno kopališče in Lagunko: otroci do enega metra svoje višine imajo na kopališče prost vstop, delovni dan med 13. do 15. uro, med vikendi pa med 15. in 17. uro  pa jim je na voljo brezplačna otroška animacija z maskoto Lagunko. Na kopališču je poseben otroški bazen z igrali in toboganom. Otroci bodo veseli tudi velikega novega trampolina in posebnih spretnostnih igral.Laguna Mestna plaža se že 10 let ponaša z nazivom Naj kopališče Slovenije v kategoriji bazenskih kopališč. Pridite in se prepričajte. Laguna nudi več kot samo zeleno oazo z naravno senco in osvežitev v atraktivnih bazenih skupne vodne površine 1.300 m2: fitnes center, dvoranske in vodene vadbe na kopališču, beach volleyball, velik piknik park s športno rekreativnimi prostori in brezplačno parkirišče.

Kopališče je v sezoni odprto vsak dan od 9. do 20. ure, v zelo vročih dneh pa se je možno ohladiti na nočnem kopanju vse do 24. ure (obvestilo za vsa nočna kopanja bodo objavljena glede na vreme na naši ).Več info :
email: laguna@gpl.si /befit@laguna.si******
FAMILY DAY 
Family are invited to join us at Laguna swimming pools (voted best swimming pool 10 years running) for an unforgettable kid’s day themed "SPORTS-FAMILY FUN"

A whole day of swimming will be filled with fun and sports activities for the whole family. 

10:00-20:00 A whole day program will include:

WORLD JUMPING FAMILY, sports and creative workshops, children's games, contests, face painting, a performance by "Baloonka", relay games, jumping castles ...


Všečkaj objavo

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!
MBA vhodna vrata in okna