Logo MojaObčina.si

Ljubljana

DANES
1°C
-3°C
JUTRI
2°C
-2°C

Krepitev starševskih kompetenc - Izberi zdravo življenje!

10387
Deli


Drage mamice in očki na porodniškem dopustu!

 

Vloga starševstva je lahko zahtevna, naporna in utrudljiva. A močno verjamemo, da je lahko tudi polna veselja in hvaležnosti, če se o njej pogovarjamo in delimo svoje izkušnje v pozitivnem vzdušju z ostalimi starši. Vabimo vas na srečanja Krepitve starševskih kompetenc, kjer bomo govorili o koristnih in strokovnih vsebinah povezanih s starševstvom. Srečanja bodo potekala kot sproščen klepet, s katerim boste zviševali svoje starševske kompetence, postajali samozavestnejši in bolj gotovi sami vase. Vabljeni, da pridete v družbi svojih najmlajših. 

Tokrat se bomo posvetili tematiki Dojenja:

  • Mnenje pediatrov; 
  • Kaj čuti mamica? 
  • Kako se odziva otrok?
  • Kaj pa, če dojenje ne steče? (in podobna vprašanja).

 

Krepitev starševskih kompetenc bo potekala v četrtek, 29. marca 2018 v sejni sobi Četrtne skupnosti Bežigrad, Vojkova 1. Začnemo ob 10.00 in končamo do 12.00. Za udeležbo na dogodku so potrebne predhodne prijave na ana.cesar@izriis.si.

Lepo vabljeni!

Program Izberi zdravo življenje! podpirajo in sofinancirajo: Mestna občina Ljubljana, Ministrstvo za zdravje Republike Slovenije, Zavod IZRIIS, MKS, Pet Vet Klinika Ljubljana, Eranova, ŽLŠ, zasebni donatorji. 

Program je za udeležence brezplačen
.

Vir fotografije: <a href="https://www.freepik.com/free-photo/young-outdoors-child-happy-shorts_1056990.htm">Designed by Freepik</a>

Všečkaj objavo

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!
Digitalni marketing v Slovenij