Logo MojaObčina.si

Ljubljana

DANES
1°C
-1°C
JUTRI
3°C
0°C

Koncert Radio Mondo in Lara Jankovič

10733
Vstopnina: 15€, za dijake/študnete/upokojence/brezposelne SAMO 12€
Rezervacije vstopnic na: 040 33 66 72 ali na info@kingkongteater.si

Vrhunski glasbeniki šansonjerskih manir, Radio Mondo, si bodo oder delili z Laro Jankovič, odlično šansonjerko!

Radio Mondo je jazz z nasmehom, je swing po naše, je pop s standardnim korakom, je folk z navihanostjo in šanson, ki je včasih tudi malo kabaret. Skupino sestavljajo vrhunski glasbeniki, ki s svojimi glasbenimi domislicami vedno znova očarajo občinstvo.

Svoj glasbeni prvenec so poimenovali »Zgodbe za dva«, v njem pa se čudovito prepletata glasba in poezija, ki bi lahko stala tudi sama zase. Vsak njihov koncert je posebno doživetje in nič hudega, če ste na katerem že bili, naslednji bo gotovo povsem drugačen. Samo ena stvar je vedno ista: vrhunska glasba, prepletena z zabavnimi anekdotami, ki jih riše življenje.

Lara Jankovič, znana igralka in šansonjerka iz Primorske, se je rodila v Ajdovščini in študij igre dokončala na AGRFT. Poleg gledališča jo spremlja tudi glasba, šansoni. Leta 2004 je izdala prvo samostojno zgoščenko Pred vami stojim gola, pesmi s ciganskim, jazz in tango pridihom, leta 2010 pa drugo, s cigansko- rusko-balkanskim melosom uglasbljene pesmi Ferija Lainščka Na kožo zapisane zgodbe.

Na festivalu šanson 2005 v Ljubljani je sodelovala s šansonom »Jaz sem tista iz omare«. Na festivalu Šanson 2007 v Ljubljani pa je sodelovala kot posebna gostja, kjer je predstavila šansone Edith Piaf iz svoje monodrame » Kot jaz«. Skupaj z Romano Kranjčan, Juretom Ivanušičem in Darjo Švajger pa so v letih 2005-2007 nastopali s skupnim projektom Večer šansonov in zimzelenih melodij. Trikrat je nastopila na mednarodnem večeru šansonov La vie en rose, ki ga organizira Vita Mavrič

Všečkaj objavo

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!
BORBONA CATERING D.O.O.