Logo MojaObčina.si

Ljubljana

DANES
16°C
-2°C
JUTRI
14°C
-1°C

Karma in Vi

10882
Organizator: Holistični Inštitut Harmonija
Predavanje je brezplačno za študente ob predložitvi študentske izkaznice

To je prvo predavanje iz tečaja “Kako spremeniti Karmo”. Tečaj je namenjen študentom.

 

Ta izredno priljubljen tečaj bo letos drugič v Ljubljani. Tokrat smo ga razdelili na dva sklopa. V vsakem sklopu bodo tri predavanja oziroma delavnice. Prvi sklop bo potekal v mesecu novembru.

Marsikdo med nami je že slišal za karmo, in tisti, ki vedo, kaj ta beseda pomeni, se želijo osvoboditi slabe karme. Slaba karma prinaša nevšečnosti, težave, bolečino in trpljenje. To karmo si ustvarjamo nehote, a posledice so neprijetne. Kako se lahko te slabe karme osvobodimo? V tem tečaju boste dobili odgovor na to vprašanje in še veliko več. Spoznali boste:

  • Zakaj smo ujeti v karmo
  • Kako sami ustvarjamo svojo karmo
  • Kakšno vlogo imajo pri tem naše misli
  • Kako naše misli kreirajo našo bodočnost
  • Kaj je krog trpljenja
  • Kako presekati ta začarani krog
  • Kako se osvoboditi karme

Vsako predavanje traja dve šolski uri, z vmesnim kratkim odmorom, med katerim vam bo na voljo prigrizek.

Naslovi predavanj (delavnic) prvega sklopa:

1. Karma in vi – 8.11.2017:
Zakaj se nekdo rodi kot bogataš in nekdo drugi kot revež, ki se celo življenje bori za goli obstoj? Od kod prihajajo številni vtisi v globini naše podzavesti, ki usmerjajo naše življenje, velikokrat celo proti naši volji? Ali lahko spremenimo tok prarabdha karme, ki se že udejanja v našem sedanjem življenju? Pogledali si bomo karmični krog trpljenja in kako se karmične posledice manifestirajo v različnih oblikah. Celo naše želje so karmične reakcije na naša pretekla dejanja. Tako se znajdemo v začaranem krogu, iz katerega na videz ni izhoda. Pa vendar obstaja pot ven iz karmične ujetosti. Ko spoznamo svojo pravo naravo, in začnemo živeti in delovati v skladu z njo, se dvignemo nad svojo karmo in jo postopoma izničimo. 

Predavanje je brezplačno za študente ob predložitvi študentske izkaznice. Za ostale je vstopnina 5 evrov.
Predavanja in delavnica bodo potekali v sejni sobi, 1. nadstropje NUK-a. Prijave so obvezne. Prijavite se na:  http://institutharmonija.org/8-11-2017-karma-vi/

2. Skupinska regresija v pretekla življenja – 15.11.2017

Ta izobraževalna delavnica vam bo približala tematiko karme na zelo oseben način, zato je priporočljivo, da se je udeležijo vsi poslušalci tečaja Kako spremeniti karmo. V njej boste izvedeli več o sebi in svoji preteklosti in kakšen vpliv ima karma na vas osebno.

Marsikdo se sprašuje, kaj je bil v preteklosti, in od kod izvirajo naše globoke želje in nagnjenja, pa tudi nekateri strahovi, ki jih občutimo. Vse to, in še marsikaj drugega boste lahko spoznali na tem potovanju v preteklost. Ta skupinska delavnica regresije v pretekla življenja je priložnost, da lahko odkrivate globino spoznanj vaše duše, vaše talente in vašo misijo v tem svetu. Lahko vam razkrije vaše notranje motive in izvor vaših sedanjih življenjskih izzivov. Lahko tudi odkrijete, kako so bili ljudje, ki vas obdajajo sedaj, povezani z vami v preteklem življenju.
Kako poteka skupinska regresija v pretekla življenja?
Skupinska regresija je zelo primerna za vse, ki jim je to prvo potovanje v preteklost.
Delavnica skupinske regresije se začne s predavanjem, v katerem boste izvedeli vse o tem, kaj regresija je in kako poteka, skupaj z vsemi praktičnimi napotki, da bo vase doživetje čimbolj uspešno. Imeli boste priložnost postaviti vprašanja, tako da se lahko razprši sleherni dvom. Izvedeli boste tudi zanimive stvari o našem podzavestnem umu, in kako je mogoče, da lahko obudimo spomine iz preteklih življenj.
Predavanju bo sledila skupinska regresija v pretekla življenja. Skupaj se bomo podali v pretekla življenja in vsak bo odšel natančno tja, kjer bo dobil odgovore na svoja vprašanja. Na vsakem koraku tega potovanja boste vodeni, tako da boste lahko raziskali tisto življenje, ki je pomembno za vas. Pomikali se bomo skozi različna obdobja tega življenja, tako da si boste lahko ustvarili sliko o njem in dojeli, kaj bi se naj naučili iz danih doživetij.
Na koncu, ko se bomo vsi vrnili nazaj v stanje budne zavesti, bomo imeli še skupinski razgovor o naših doživetjih, in o tem, kako jih lahko uporabimo za izboljšanje našega sedanjega življenja.

Vstopnina je 49 evrov, za študente velja 50% popust ob predložitvi študentske izkaznice. Prijavite se na:   izobrazevanje@zaduso.si

3. Kako Karma resnično deluje – 22.11.2017:
Sedaj je čas, da se poglobimo v samo bistvo karme. Kako mi sami pravzaprav ustvarjamo karmo? Kakošno vlogo imajo pri tem naše misli? Ali imamo kakršenkoli nadzor nad svojim umom? Naše misli pravzaprav ustvarjajo našo realnost bolj kot se zavedamo. Izvedeli boste, kaj je ključ do obvladovanja naših misli in kako lahko spremenimo svojo prihodnost.

Predavane je brezplačno za študente ob predložitvi študentske izkaznice. za ostale je vstopnina 5 evrov.

Predavanje je interaktivno. Vodi ga Petra Guštin, hipnoterapevtka, regresoterapevtka in praktikantka bhakti joge z 26 leti prakse in študija vedskih spisov.

Predavanja in delavnica bodo potekali v sejni sobi, 1. nadstropje NUK-a. Prijave so obvezne na:  http://institutharmonija.org/22-11-2017-kako-karma-resnicno-deluje/

Všečkaj objavo

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!
MBA vhodna vrata in okna