Logo MojaObčina.si

Ljubljana

DANES
18°C
2°C
JUTRI
17°C
3°C

Izvedba delavnic in moderiranje: ONLINE vs. V ŽIVOIzvedba delavnic in moderiranje: ONLINE vs. V ŽIVO
torek, 31. 3. 2020, od 18.00 do 19.00

Kot vse ostalo, se je tudi izobraževanje čez noč prestavilo na splet. Predvsem za šole, pa tudi za podjetja in organizacije. Vsi se zavedamo, da se takšno učenje ne more primerjati z učenjem in interakcijo v "off-line" učilnici, kljub temu pa iščemo in razvijamo načine, ki nam pri tem lahko pomagajo, da bo spletno izobraževanje čim bolj učinkovito, interaktivno in povezovalno.

Matej Delakorda je trener, moderator in strokovnjak za izkustveno učenje. Deluje kot samostojni trener in kot trener v podjetjih GROW Adriatik (Slovenija) in GROW GROUP (Madžarska). Na svojih delavnicah se vsebinsko največ ukvarja z razvojem sodelovalne kulture v podjetjih, življenjsko odpornostjo in prožnostjo v organizacijah ter s soočanjem s spremembami.

Matej bo govoril o svojih izkušnjah, kako je voditi dogodke in delavnice preko spleta (preko programa Zoom). Kakšne so razlike med različnimi spletnimi formati (webinar, virtualni pogovor, konferenca, delavnica za podjetje, šolska ura, sestanki). Kako se na njih pripraviti in kakšni triki nam lahko pomagajo, da bodo naši dogodki čim bolj sodelovalni in praktični. Govorili bomo tudi o preobremnjenosti s tehnologijo in kako si tudi med spletnim dogodkom vzeti čas za sprostitev in odmor. Praktično bo.

Pogovor bo potekal na Eventnikini Facebook strani.

Vabljeni k spremljanju!

Všečkaj objavo

Oglejte si tudi