Logo MojaObčina.si

Ljubljana

JUTRI
7°C
-2°C
SRE.
7°C
-2°C

Izobraževanje za mir, Delavnica z naslovom : DOSTOJANSTVO

9946
Deli

IZOBRAŽEVANJE ZA MIR

Želite izvedeti več o sebi, odkriti svoje notranje vire, kot so notranja moč, dostojanstvo, mir in upanje? Vabimo vas na mednarodno priznano multimedijsko delavnico Izobraževanje za mir, ki jo je zasnoval Prem Rawat, svetovno znani ambasador miru. Namen selavnice je pomagati udeležencem, da raziskujejo možnost osebnega miru in odkrijejo notranje vire: notranjo moč, možnost izbire, cenjenje, upanje kot oporo v vsakdanjem življenju.

Izobraževanje bo potekalo

v Ljubljani, v prostorih Cene Štupar, Kališnikov trg 12, učilnica 3, ob petkih, med 17. do 18. uro in obsega še 4 delavnice, ki se sestojijo iz avdio, video in pisnih materialov.

  • 03. 11.2017, del 7: Dostojanstvo: “Imamo vse te darove, vendar pozabljamo, kdo smo, kaj je naša prava narava in kje lahko najdemo to, kar nam je bilo dano. Tedaj se sprašujemo in tavamo... Ves svet to  počne že zelo dolgo: sprašuje se in tava...”

  • 10. 11.2017, del 8: Izbira: “Dana so nam semena. Imamo seme jeze, a tudi seme prijaznosti. Imamo seme dvoma, a tudi seme razumevanja. Sedel in počival boš pod tistim drevesom, katerega seme  si posejal.”

  • 17. 11.2017,, del 9: Upanje: “Ne gre zato, kako dolga je noč, ampak za to, da sonce vedno vzide in da vedno napoči jutro.”

  • 24. 11.2017,, del 10: Zadovoljstvo: “Sanjamo o tem, kar nimamo, ne sanjamo o tem, kar imamo.”

Všečkaj objavo

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!
BORBONA CATERING D.O.O.