Logo MojaObčina.si

Ljubljana

DANES
31°C
18°C
JUTRI
31°C
19°C

ISTRSKI VEČER

Organizator: Klub gurmanov Skaručna
Vstopnina: 55 €
Istrska nostalgija - tokrat čisto blizu. Vzemite si čas za prijetno druženje. Brez slabe vesti.
V Klubu gurmanov Skaručna bomo uresničili pristen kulinarični dogodek, poln bogate tradicije in nepozabnih okusov. To je priložnost, ki je enostavno ne smete izpustiti, kajti ob avtentični istrski kulinariki in avtohtonih vinih bodo gostje imeli priložnost kuhati z znanim vinskim kritikom in vrhunskim hrvaškim Masterchefom Časlavom Matijevićem.

Istrski večer je večer za vsakega, predvsem pa ljubitelje istrskih kuharskih kreacij, kjer boste svoje brbončice topili ob odlični hrani. Povezanost truda in dobre volje je idealna kombinacija zagotovljenega uspeha izbranih istrskih receptov. Seveda ob vsem tem ne bomo pozabili na slovensko tradicionalno kulinariko. Tipične istrske jedi bodo spremljala fina aromatična vina uspešne vinarske družine Deklić, ki s svojo 100-letno tradicijo skrbno varuje svoje vinarsko nasledstvo za bodoče generacije. Istarska Malvazija, Cabernet Sauvignon in Merlot so izbrana spremljava jedem, z njimi pa bo povezanost še toliko globlja.

 

Ponudba Kluba gurmanov Skaručna je še bolj pestra in bogata kot je bila, več o naših dogodkih pa si oglejte na naši spletni strani gurmanskih novic.

Vidimo se torej v soboto 3. februarja 2018 od 19:00 naprej!

INFO IN REZERVACIJE: 051 666 566; info@klubgurmanov.si
Obiščite tudi našo spletno stran: www.klubgurmanov.siVšečkaj objavo

Oglejte si tudi

Kadrovska Asistenca-stranski
MBA vhodna vrata in okna
Zavarovalna agencija za
Dežela okusov