Logo MojaObčina.si

Ljubljana

DANES
15°C
-1°C
JUTRI
19°C
-2°C

[Interaktivna on-line delavnica] Ekonomika, poslovna vrednost projektov in obvladovanje tveganj

Vsebina in program delavnice sta prilagojena on-line izvedbi in sicer bo interaktivna delavnica potekala v dveh delih, 18. in 19. marca 2021, vsak dan od 10. do 13. ure.

Za vašo prijavo na ta termin, vam nudimo 20 % popust.


Ekonomika je od ideje do zaključka projekta eden izmed ključnih elementov uspešnosti, vključno z učinkovitim obvladovanjem sprememb in tveganj pri vodenju projektov. Prav tako pa je pomembno znati tudi oceniti, kako se odločiti za projekt na osnovi predvidenih donosov projekta.

Cilj interaktivne on-line praktične delavnice:

Udeleženci boste spoznali problematiko ekonomike projektov ter obvladovanja tveganj pri projektih. V okviru ekonomike projekta se naučite predvsem pristop k pripravi predračuna stroškov projekta ter stroškovnega toka projekta, ter metode za izbiro najbolj donosnih projektov. Pri obvladovanju tveganj projekta je poudarek na opredelitvi možnih tveganj pri projektih ter uporabi metode za analizo tveganj projekta in odziv na tveganja.

Interaktivna on-line delavnica je namenjena:

  • vodjem projektov, ki se želijo seznaniti s planiranjem stroškov projekta, vrednotenjem projektov in obvladovanjem tveganj ter tako poglobiti svoje znanje,
  • managerjem, ki se želijo seznaniti s projektnim managementom in problematiko ekonomike projektov ter obvladovanja tveganj,
  • drugim sodelujočim pri projektih, ki želijo spoznati »pravila igre« za uspešno delo s projekti in njihovimi stroški ter tveganji, ki obkrožajo projekte.


Potek interaktivne on-line delavnice:

Interaktivna delavnica bo potekala v dveh delih in sicer 18. in 19. marca 2021, vsak dan od 10. do 13. ure. V vmesnem času bodo udeleženci samostojno rešili dodaten računski primer za pripravo predračuna stroškov projekta in stroškovnega toka projekta. Prvi dan on-line delavnice bo poudarek ravno na pripravi stroškovnih planov projekta, drugi dan pa nadaljujemo z metodami ekonomskega vrednotenja projektov. Zadnji del on-line delavnice pa je namenjen prikazu kratke in učinkovite metode za identifikacijo, analizo in odziv na tveganja projekta. Natančen potek dela po posameznih delih delavnice in jasna navodila za on-line udeležbo interaktivne delavnice boste prejeli v elektronskem sporočilu pred izvedbo te delavnice. Dan pred delavnico boste za lažje spremljanje in interaktivno sodelovanje prejeli še prezentacijo. Število mest je zaradi praktične naravnanosti in interaktivnosti omejeno na 10.


Še več informacij o interaktivni on-line delavnici, predavatelju ter prijavnico boste našli tukaj: Ekonomika, poslovna vrednost projektov in najboljše metode za obvladovanje sprememb in tveganj pri vodenju projektov.

Všečkaj objavo

Oglejte si tudi