Logo MojaObčina.si

Ljubljana

DANES
1°C
-3°C
JUTRI
4°C
-2°C

Hi-Fi Ljubljana – Zvok z razgledom Audio Video Show 2017

10879
Organizator: Hi-Fi Ljubljana - Zvok z razgledom
Vstop je mogoč s spletno rezervacijo brezplačne vstopnice.
Deli

V ljubljanskem Hotelu Lev bo 14. in 15. oktobra ponovno zaživel  Hi-Fi Ljubljana Audio Video Show, prostor odličnega zvoka in gibljive slike visoke ločljivosti, kjer se bodo zbrali najprestižnejši proizvajalci in zastopniki več kot 100-ih blagovnih znamk High-Fidelity avdio video opreme. Ti bodo z demonstracijami predvajalnih sistemov in premiernimi predstavitvami na ogled in v posluh postavili kultne dosežke digitalne in analogne zvočne reprodukcije ter tehnološke trende na področju zabavne elektronike.

Dvodnevni program bo postregel vsem ljubiteljem dobre glasbe, zapriseženim avdiofilom ter kinematografskim in tehnološkim navdušencem - vsem, ki že cenijo emotivnost visokokakovostne reprodukcije zvoka in gibljive slike ali pa šele razširjajo svoja multimedijska obzorja. Obiskovalci bodo lahko prisluhnili predavanjem mojstrov, ki se v svojih izobraževalnih programih, produkcijskih praksah in mastering tehnikah dnevno srečujejo z izzivi multimedijske industrije in visoko ločljivostjo ter strokovnjake povprašali za nasvet glede akustične optimizacije bivanjskega, poslovnega ali produkcijskega prostora.

Dogajanje bo hkrati odlična priložnost za uživanje v glasbi, brskanje po širokem izboru plošč in druženje s podobno-mislečimi ljubitelji glasbe in filma, ki se navdušujejo nad kulturo zavednega poslušanja.

Vse to v prestižnem okolju Hotela Lev, ki bo z zvokom prijaznim 13. nadstropjem poskrbel za odličen pogled na Ljubljanski grad z okolico, z razstavnimi sobami pritlične dvorane Karantanija pa za multimedijsko razvajanje oči in ušes.

Vstop na dogodek je mogoč z rezervacijo brezplačne vstopnice.


Vabljeni na druženje ob odlični glasbi in izpiljenem zvoku z razgledom.

Všečkaj objavo

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!
BORBONA CATERING D.O.O.