Logo MojaObčina.si

Ljubljana

DANES
17°C
-2°C
JUTRI
15°C
-3°C

Delavnica: Moja knjiga uspeha

11255
Organizator: Inštitut za neodvisnost
Vstopnina: 149
Deli

Butična delavnica, na kateri boste s pomočjo trenerja, ki vas bo vodil in usmerjal, jasno postavili svoje cilje in spoznali strategije za doseganje le-teh. Naučili se boste biti ciljno usmerjeni, torej uspešni = zadovoljni s svojim življenjem!

Uspeh in zadovoljstvo sta gibalo napredka ter razvoja. Vsem, ki si želite spremeniti svoje življenje na bolje, bo intenziven coaching procespomagal spoznati sebe in vaše potenciale. Z metodami individualnega usmerjanja bomo napisali lastno knjigo uspeha.

Komu je delavnica namenjena?
Vsem, ki želite biti uspešni in zadovoljni s svojim življenjem
Te delavnice se morate udeležiti vsi, ki želite imeti jasno postavljene cilje, poznati strategije za doseganje le-teh in biti ciljno usmerjeni, torej uspešni = zadovoljni s svojim življenjem!
Delavnica »Moja knjiga uspeha« je aktivni trening, na katerem boste spoznali:

  • Svoje temeljne vrednote in si na podlagi tega postavili jasne in smiselne cilje.

  • Kaj vas motivira in skladno s tem izpisali »roadmap« lastnega uspeha.

  • Lastna gibala, vaše prednosti in omejujoča prepričanja.

  • Zakaj ste v tem stanju, v katerem ste.

  • Ali ste preveč ali premalo obremenjeni s cilji?

  • Zakaj so nekateri ljudje uspešnejši od drugih in kako lahko tudi vi postanete uspešni.

  • Kaj je smisel življenja.

  • Kateri so vaši emocionalni sprožilci.

  • Katera so vaša omejujoča prepričanja in njihov namen.

  • Ali potrebujete pri doseganju ciljev podporo ali jih lahko dosežete sami?


Silvester Kmetič

Silvester je poslovni trener in svetovalec, transolucijski coach, NLP coach in podjetnik z več kot 20 leti izkušenj na področju direktne prodaje. Deluje na področju organizacijskega in strateškega razvoja v Sloveniji, Nemčiji, Avstriji, Švici, Franciji, Srbiji in na Hrvaškem. Sam meni, da je lahko življenje zelo lepo in enostavno, če si ga znaš tako narediti. Pri svojem delu upošteva sodobne pristope iz psihologije in ekonomije in pomaga ljudem razvijati veščine vodenja, komunikacije, projektnega in timskega dela. S svojo karizmo in načinom posredovanja znanja ter izkušenj vedno znova navduši občinstvo in obiskovalce njegovih delavnic. Do sedaj je Silvester pomagal številnim podjetnikom, športnikom, politikom, mladostnikom in preostalim posameznikom, ki so želeli doseči nadpovprečno uspešnost.

Smiselno življenje ima realistične in racionalne cilje, ki si jih postavimo sami, takšno življenje pušča sledi ter zadovolji lastne potrebe in pomeni osebno rast.

Verjamemo, da si to tudi vi sami zase najbolj želite, zato vas vabimo, da se nam pridružite na delavnici. Prijeli vas bomo za roko in skupaj z vami hodili po poti uspeha, dokler ne pridete do cilja! Delavnica je butičnega formata, kar pomeni, da poteka v majhni skupini.

Čim prej si zagotovite svoje mesto na delavnici, saj so mesta omejena.

Vaša investicija je samo

149€

Všečkaj objavo

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!
MBA vhodna vrata in okna