Logo MojaObčina.si

Ljubljana

DANES
21°C
1°C
JUTRI
22°C
4°C

Astropsihomedika-Kako sijati svoje Sonce

10866
Organizator: ASIA TUMA
Vstopnina: 480€

Kaj je dobro vedeti o sebi, da zaživimo svobodno? Kako se soočiti s svojimi šibkostmi in si z njihovo transformacijo zagotoviti več potenciala? Kako ostati zvest svoji duši in se ne izolirati od drugih? Kako živeti v spoštovanju do sebe in drugih?

 

Tega nas ne učijo v šoli. Tega se dotaknejo redki starši. Vsak od nas pa se sprašuje Kdo sem in kam grem? Z dolgoletnimi izkušnjami raziskovanja življenja sem oblikovala delavnico, na kateri vas želim popeljati do vašega bistva in vam pokazati orodja za učinkovito oblikovanje vašega vsakdana tako, da boste zadovoljni vi in vaše okolje. Udeleži se jo lahko vsak, ki želi raziskati svojo osebnostno in dušno raven.

 

Našo osnovno strukturo sestavlja 14 vrlin, ki so pri vsakem drugače razporejene. Vsi pa imamo vse in jih lahko tudi v polnosti aktiviramo, tako, da dihajo iz ene skrajnosti v drugo ali pa samo mirujejo. Pomembno je, da so v ravnovesju. Vrline bomo s pomočjo astrološke karte povezali tudi s planeti in tako spoznali naše osnovne značilnosti. Postopoma jih bomo kot puzzle sestavljali v celoto in cilj delavnice je, da spoznamo svojo osnovno strukturo iz katere kasneje lahko izhajamo in jo globlje raziskujemo. To nam pomaga razumeti sebe in naše odzive na okolje, naš način komunikacije in realizacije.

 

INFORMACIJE O DELAVNICI:


Izvajalec:      Barbara Novak
Datum:         od 24. februar 2018 do januar 2019
Trajanje:       48 ur; mesečna srečanja ob sobotah od 10h do 14h
Cena:           480 €, možnost plačila v mesečnih obrokih (80€ obrok)
Popusti:        študenti 20%
Prijave:         asia.tuma@gmail.com ali na gsm 040 210 512

 

PROGRAM:

Delavnica obsega 12 srečanj po 4 ure (60min). Vsako srečanje ima svojo temo, ki je oblikovana po posameznih vrlinah, katere sestavljajo naše potenciale-zapise naše duše. Po sistemu Astropsihomedike, posebno izdelane matrike, bomo razvijali posamezne potenciale. Od udeleženke-ca se pričakuje tudi vsakodnevno delo doma, pisanje dnevnika in po potrebi tudi individualno obravnavo. V času delavnice imajo udeleženke-ci 50% popusta pri individualni obravnavi. 


ASIA TUMA
, zavod za pomoč in pospeševanje

osebnostne rasti in duhovnega razvoja

Jakčeva 2, 1000 Ljubljana

gsm:040 210 512

e-pošta: asia.tuma@gmail.comVšečkaj objavoOglejte si tudi

Caravan