Logo MojaObčina.si

Ljubljana

JUTRI
14°C
0°C
PET.
14°C
2°C

Analiza komunikacije

10909
Deli

V ponedeljek 12.06.2017 bo v okviru Soustvarjaj program-a potekala delavnica z Eleno Kecman na temo »Analiza komunikacije«. Pričetek bo ob 11.00 predviden zaključek ob 13.00. 

 

Prvih trideset minut bomo namenili predstavitvi našega zavoda Cene Štupar in na kratko se bomo udeleženci med seboj tudi spoznali. Zato vas zaradi lažje organizacije in nemotenega poteka vljudno prosimo za točen prihod, in sicer na Linhartovo 13 (Cene Štupar), Ljubljana, I. nadstropje, Velika soba 101.

 

Zaradi omejenega števila udeležencev vas prosimo, da se PRIJAVITE tukaj vsi, ki vam je tematika zanimiva ter uporabna.

Prijave zbiramo do zapolnitve vseh prostih mest oziroma do 05.06.2017.

Vsi, ki se boste prijavili in se kasneje dogodka ne boste morali udeležiti, vas prosimo, da se odjavite na mail: podjetnistvo@dplac.si

 

Analiza komunikacije

Najbrž ste se kdaj že znašli v situaciji, ko ste se z nekom pogovarjali in se vam je kar naenkrat zazdelo, da kljub obojestranskemu trudu, pogovor ne gre v smeri, ki ste jo želeli in pričakovali. Kljub primernim in lepim besedam se je komunikacija zapletla. Niste vedeli kaj se je sploh zgodilo in kako v danem trenutku reagirati.

 

Na tej delavnici bomo govorili o tem kaj narediti, ko se nam pri komunikaciji zatakne in ne vemo kako naprej. Odgovorili bomo na vprašanja:

 

-          Kaj je verbalna in kaj neverbalna komunikacija?

-          Kaj izražamo z neverbalno komunikacijo?

-          Kako vplivamo na svojo neverbalno komunikacijo?

-          Kaj so psihološke igre in kako jih »igramo«?

-          Kako analizirati lastno komunikacijo in ustvariti spremembe v odnosih?

 

O predavateljici

Elena Kecman je specializantka psihoterapije in diplomirana pedagoginja. Po dolgoletnem delu v šolstvu je pred leti odprla Svetovalnico EnoVita v Ljubljani, kjer izvaja svetovanje in psihoterapijo za posameznike, pare in skupine. Pri delu uporablja tehnike transakcijske analize in logosinteze.

Poleg osebnega svetovanja, vodi izobraževanja in delavnice z odraslimi, mladostniki in otroki o osebni rasti, na izboljšanju medosebnih odnosov, razvijanju komunikacijskih veščin in vzgoji otrok.

Pri delu s klienti se posveča doseganju njihovega dobrega počutja in psihičnega zdravja. Nudi strokovno pomoč pri soočanju z osebnimi težavami in čustvenimi stiskami, kot so npr. strah, tesnoba, panika ali prekomerna zaskrbljenost in depresija. Dela s starši, mladostniki in otroki ter izvaja osebno in partnersko terapijo.

 

Všečkaj objavo

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!
Kadrovska Asistenca-stranski