Logo MojaObčina.si

Ljubljana

DANES
6°C
-3°C
JUTRI
1°C
-1°C

6 - tedenski tečaj za ženske: Prebuditev Venere

10777

Vedska znanost, starodavna indijska tradicija modrosti, pravi, da če lahko vzpostavimo in vzpostavimo stik z arhetipom boginje, bomo tudi sami začeli delati osupljive in veličastne stvari. Arhetipi se rojevajo iz kolektivne duše, njihove vloge pa odigrajo naše osebne duše. Njihove mistične prigode se dogajajo v vsakodnevnem fizičnem svetu. Obudite Venero v sebi in prebudite stik z žensko naravo. V sebi prebudite boginjo ljubezni, lepote, kraljica užitkov in umetnosti, bodite pogumna bojevnica, zapeljivka. Vzpostavite stik z žensko močjo.

 

Opis programa:

Tečaj je sestavljen iz šestih srečanj. Vsako srečanje traja 90 minut, vsaka delavnica pa bo imela svojo vsebino, ki se bo na koncu povezala v celoto. Srečanja ob petkih niso naključna, saj je to dan Šukre, planeta Venera ( hindujska mitologija in djotiš ).

1.termin: 13. aprilPrebuditev ženske energije z nežnim, čutnim gibanjem. Poudarek na elementu voda in zrak –  drugega energetskega centra ( spolna čakra ) in četrtega energetskega centra ( srčna čakra ). Praksa je nežna in primerna za začetnike in tiste, ki jogo že poznate. Na prvo srečanje prinesite cvet, ki vas najbolje opisuje.

“Šukra se rada predaja čutnim užitkom in uživa življenje.”

2. termin: 20. aprilHormonsko ravnovesje, s poudarkom na drugem energetskem centru, spolni čakri. Naučili se bomo, kako ravnovesje lažje vzpostaviti pri bolečem mesečnem perilu, težavah pri vnetju ledvic in mehurja in drugih izzivih kot. je npr. menopavza.

3. termin: 27. aprilDvig vitalne energije, kjer bomo spoznali različne dihalne tehnike, ki bodo vitalizirale notranje organe, prebudile kreativno in spolno energijo.

 

“Šukra odpira naše čute, hrepenenja in srčne želje.”

4. termin: 04. majPrebuditev intuicije, ki je v ženski naravi njeno največje darilo. Ko bi ga le uporabljale…zato bomo namenili posebno pozornost našemu notranjemu vodniku. Prinaša smisel, obilje in radost. Preko vodene vizualizacije bomo prebudili ta nenehno dostopen vir modrosti.

5. termin: 11. maj: Mantre, ki bodo namenjene prav ženskam, ki si želijo pozdraviti preteklost in se odpreti ljubečemu odnosu do sebe in drugih. “Očistile” bomo stara čustva, ki nas ve sedanjosti lahko ovirajo.

6. termin: 18. maj: Ustvarjalnost, ženska je naravno ustvarjalna. Spoznale bomo svojo ustvarjalno naravo, z različnimi koncepti in tehnikami.

♥ Celostni pogled ( umsko, telesno, čustveno in energetsko ) bo ustvaril vašo popolno sliko o vas samih. Spoznali boste, kako izjemni ste in tako tudi (do)končno zaživeli.

♥ Spoznali boste povezavo med preteklostjo in močjo vaših misli. Odvrgli boste omejujoča prepričanja in jih raje zamenjali s spodbudnimi.

♥ Prakso boste lahko izvajale samostojno doma in se tako naučile koristnih tehnik.

♥ Spoznale boste, da ste pomembne. Da je pomembno imeti čas zase. Za svojo nego in čutnost. Le tako živite svoje poslanstvo v vsej polnosti.

♥ V družbi podobno mislečih, boste prejele podporo in dodatno spodbudo za življenje Venere.

♥ Naučili se boste še bolj spoprijeti z izzivi življenja, saj boste v stiku z vašo žensko naravo. Je bolj nežna, pa vseeno mogočna. Ta energija rodi, kreira in ustvarja ŽIVLJENJE. Zato ustvarite življenje, ki bo polno radosti, ljubezni, strasti, moči in navdiha. Bodite VI.

 

“Šukri pripadajo diamanti in blišč.”

 

Lokacija: Mokini yoga center, Lepodvorska 23.a, Ljubljana – Šiška

Termin/ura: Vsak petek od 19:00 – 20:30 ure.

Cena:

  1. 90€, za prijavo plačilo do 06.04. ali za aktivne Mokini yoga člane in od prijavi dveh oseb ( 15€/na delavnico )
  2. 120€, za prijavo in plačilo po 06.04. ( 20€/ na delavnico )

Oprema: v studiu so na razpolago jogijske podloge, dekice in blazine. Oblecite se udobno.

Dodatno: Število udeležencev je omejeno na 10 oseb. Zaporedje programa se lahko zamenja. Tečaja se lahko udeležite le v celoti in ni prenosljivo na drugo osebo. Mesto je dokončno rezervirano s plačilom.

Delavnico vodi Simona Vrhovec.

Všečkaj objavo

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!
BORBONA CATERING D.O.O.