Logo MojaObčina.si

Ljubljana

DANES
1°C
-3°C
JUTRI
2°C
-2°C

6 - tedenski tečaj meditacije: Meditativno popotovanje

11400
Organizator: Mokini yoga
Vstopnina: od 90 dalje

Ste pod stresom, preobremenjeni, ste poskusili skorajda vse, pa pravzaprav nič ne deluje za umiritev uma? Tradicionalne tehnike, kot jih učijo v Indiji so dokazano najboljša “preventiva” in “kurativa” za našo mentalno stisko in včasih celo kaos, ki si ga lahko povzročamo, ker ne delamo mentalnega čiščenja. Ste vedeli, da je ravno naš um tisti, ki je povzročitelj in ima vlogo pri številnih psihosomatskih boleznih? Obremenjen um, vpliva na plitko dihanje, nezadostna količina kisika pa vpliva na nenehno utrujenost. Naše energetsko telo je tako šibko in imunski sistem oslabljen.

Pa veste, da je lahko drugače? Kdaj ste se nazadnje počutili res lahkotno in svobodno? Kdaj ste nazadnje občutili notranji mir in zaupanje vase? Kdaj ste nazadnje “počistili” nečistočo uma, telesa, energetskega polja?

Niste vedeli, kako to naredite? Potem vas res lepo povabim na tečaj, kjer boste spoznali resnico in zmote, kaj meditacija je, kaj ni. Naučili se boste tehnik, ki jih boste izvajali lahko kar doma.

Se sprašujete, kako je to mogoče? Ker je meditacija v resnici zelo preprosta. Zmore jo vsak. Če si le želi izboljšati svoj življenjski slog in začne z redno meditacijo. Pristopov k meditaciji je veliko. Pomembno je, da izkusite tisto, ki vam osebno najbolje ustreza. Zato se boste na tečaju naučili različne tehnike in pristope.

Datum in tema:

1. UVOD V MEDITACIJO ( 02.02.2018 ), kjer bomo spoznali razliko med meditacijo, vizualizacijo, sproščanjem in čuječnostjo. Naučili se bomo pravilnega jogijskega diha in nekaj osnovnih pravil za meditacijo. Seveda bomo že meditirali.

Zakaj je dobro meditirati z učiteljem? Njegova redna praksa pomaga učencem, da se lažje povežejo z vibracijo notranje umirjenosti in tako lažje začutijo, kakšen je ta občutek. Potem je seveda nadaljnji uspeh odvisen le od redne prakse učenca.

2. MEDITACIJA Z MANTRAMI ( 09.02.2018 ), kjer bomo spoznali beeja mantre, ki pripadajo našim glavnim energetskim centrom. S pomočjo manter uravnotežimo delovanje čaker, um pa lažje umirimo. Spoznali bomo vlogo različnih energetskih centrov. Naučili se bomo pravilnega postopka mantranja in meditacije. Bolj podrobno bomo spoznali pranavo – sveti zvok.

3. RAJA MEDITACIJA ( 16.02.2018 ), ki se imenuje tudi kraljevska meditacija. S pomočjo meditacije dvigujemo kundalini energijo v višje energetske centre. Naučili se bomo maha pranayamo, ki balansira ženski in moški princip in tako aktivira glavni energetski kanal.

4. MEDITACIJA Z OBJEKTOM ( 23.02.2018 ), kjer se bomo naučili, s pomočjo koncentracije, prenašati zunanji objekt v notranjost. Prižgali bomo notranjo svetlobo. Dodatno pa bomo prižgali ogenj atmana, karme in dharme.

5. MEDITACIJA Z MUDRO ( 02.03.2018 ), spoznali bomo različne mudre za balansiranje energetskih centrov, pravilno uporabo muder in tako spretno uravnovesili našo energijo. Podrobno bomo spoznali elementarne mudre.

6. KARMA MEDITACIJA 09.03.2018 ), spoznali bomo različne kategorizacije karme. Na katere imamo vpliv in na katere ne. Zakaj je to dobro vedeti in kako to izboljšuje kvaliteto našega življenja. Pogledali bomo karmične vzorce, zanke iz preteklosti in jih o(d)pustili.

Akcijska ponudba do 15.01.!

Avtorski tečaj vodim Simona Vrhovec, mednarodno certificirana učiteljica joge, z najvišjim nazivom E-RYT500, ustanoviteljica šole Mokini yoga school RYS200. Avtorica zgoščenke Meditativno popotovanje. Izobraževanje sem zaključila v Indiji, kjer sem pod vodstvom swamija Santhiprasada prejela znanje, ki ga sedaj želim deliti z vami. Oseben in strokoven pristop za skupino do 10 oseb.

Več na povezavi: http://mokini.si/8-tedenski-tecaj-meditativno-popotovanje/

Všečkaj objavo

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!
BORBONA CATERING D.O.O.