Logo MojaObčina.si

Ljubljana

JUTRI
8°C
-1°C
TOR.
7°C
-2°C

2. Kongres NLP Prisluhnimo prihodnosti

11118
Organizator: Slovensko društvo za nevrolingvistično programiranje


Nevro-lingvistično programiranje (NLP) preprosto pomeni, da gre za niz vodilnih načel. Že dolga leta raziskuje in učinkovite strategije uspešno prenaša v prakso. Znotraj zakladnice NLP orodij obstaja nekaj izjemno učinkovitih in močnih strategij, ki jih lahko izvedemo sami in nam pomagajo (uspešno) preživeti izzive na pestro paleto situacij, s katerimi se srečujemo vsakodnevno. 

Se vam je že kdaj zgodilo, da ste garali in ste bili izmučeni na koncu dneva? Toda, ko ste pogledati z vidika rezultatov, ste ugotovili, da pravzaprav niste ničesar naredili? 
Se tudi vi identificirate s to ugotovitvijo? Iščete potrebno gorivo za vaš »motor« življenja? 
Vljudno vabljeni na kongres, kjer bo več kot 30 NLP strokovnjakov v Sloveniji z vami delilo nove NLP prijeme, tehnike in zglede uporabe. 
Ta program je zakladnica, v kateri je zbranih več kot 500 let izkušenj strokovnjakov. Zanimivo, ali ne? Si predstavljate, da lahko to znanje pridobite po bližnici v dveh dneh?

V njem je vsega po malo: od NLP orodij za vodenje skupine ali razvoja podjetij do vzvodov osebne motivacije, proaktivnosti, osebnostnih sprememb, kreativnosti in svobode; od grajenja osebnih resničnosti, metod osebnega zavedanj do učinkovitega pisanja in poučevanja, od dela z metaforami, do pripovedovanja zgodb in hipnoze. In še in še bi lahko naštevali.

Nekatere teme so bolj splošne in bodo ustrezale mnogim, spet druge so bolj specializirane in bodo navdušile tiste, ki iščete kaj prav posebnega. Nekatere nas bodo prav posebej presenetile. Za vsakega smo pripravili nekaj; program je primeren tako za izkušene NLPjevce kot za tiste, ki se bodo na kongresu z NLP srečali prvič.


Zabeležite 18. in 19. november, svoje mesto si zagotovite na:
http://kongres.snlp.si/

Všečkaj objavo

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!
BORBONA CATERING D.O.O.