Logo MojaObčina.si
DANES
19°C
8°C
JUTRI
24°C
7°C
Oceni objavo

Mazilo iz smilja (Helichrysum italicum) 42ml

Mazilo iz smilja (Helichrysum italicum)

 

 

Mazilo iz smilja (Helichrysum italicum) ima izredno dobre regenerativne sposobnosti, odličen je v boju proti gubicam in je zato ena najboljših anti-age sestavin. Ker krči žile in tkivo, odpravlja razširjene vene in popokane kapilare, učinkovit je tudi pri razstrupljanju in se zato uporablja pri masažah za limfno drenažo. Pospešuje celjenje kožnih poškodb, prav tako pa je učinkovit tudi pri kožnih alergijah, psoriazi, luskavici, rozacei, dermatitisu in problematični aknasti koži.

Ker odlično obnavlja kožo, je nepogrešljiv pri negi opeklin, po operacijah blaži brazgotine, celi rane in odrgnine, zmanjšuje videz strij, hkrati pa preprečuje vnetje kožnih poškodb.

 

Mazilo iz smilja je primerno za vse tipe kože:

  • Zrela, suha in utrujena koža: regenerira kožo in deluje proti gubicam, kožo obnavlja ter jo ohranja napeto in prožno.

  • Mastna in problematična koža: blagodejno neguje problematično kožo, blaži rdečico in odpravlja ter gladi posledice aken.

  • Poškodovana in vneta koža: deluje protivnetno, zato pomaga pomirjati kožo, deluje regenerativno, odpravlja rdečico in blaži vnetna stanja.

V tradicionalni medicini so smilj uporabljali tudi proti astmi in bronhitisu, pri težavah z jetri, ledvicami in trebušno slinavko, pri glavobolu in migreni, kožnih obolenjih in številnih drugih stanjih. Eterično olje smilja je odlično tudi pri modricah in podplutbah, pri vnetjih in bolečinah v mišicah, išiasu, lajšanju krčev in artritisu. Sicer pa deluje tudi protistresno in blago antidepresivno ter pomaga pri duševni in čustveni izčrpanosti.

Pravi mali čudež narave!

Mazilo iz smilja je naraven proizvod brez konzervansov izdelan iz smilja, ki raste na Javorski energijski poti, na Ekološki kmetiji.

 

 

 

Oglejte si tudi