Logo MojaObčina.si
DANES
8°C
3°C
JUTRI
13°C
10°C
Oceni objavo

Zaposleni v turizmu POZOR! - Vzpostavljeno je novo digitalno središče (projekt RE-CONNECT)

V okviru projekta RE-CONNECT, katerega cilj je pospešiti razvoj kompetenc turističnega osebja na odmaknjenih turističnih destinacijah z izvajanjem bolj zelenega in digitalnega pristopa, smo lansirali novo turistično sodelovalno središče. Zasnovano je tako, da lokalnemu turističnemu osebju zagotavlja platformo za izmenjavo izkušenj, izzivov in najboljših delovnih praks.

Središče za sodelovanje vključuje različne funkcije, kot so izmenjava idej, forum o krožnemu turizmu, zbirka za evalvacijo trajnostne turistične ponudbe, možnost za skupinsko delo na daljavo, družbeno omrežje, banka znanja in dobrih praks iz celotne Evrope, gradiva za usposabljanje o krožnemu turizmu in vodnik za soustvarjanje idej in turističnih projektov.

Središče je prosto dostopno in v prvi vrsti namenjeno turističnim ponudnikom, gostincem, dobaviteljem, podpornim organizacijam v turizmu ter na sploh celotnemu turističnemu kadru, ki soustvarja turizem na odmaknjenih destinacijah. Prijava je enostavna, hitra in brezplačna. V digitalnem središču se lahko povežete z drugimi turističnimi delavci, delite svoje izkušnje ter dostopate do širokega nabora izobraževalnih vsebin in dobrih praks, ki vam bodo pomagale pri vašem delu.

Naš cilj je širiti zelene in digitalne rešitve v odmaknjenih turističnih destinacijah, spodbujati gospodarski potencial na podeželju, razvijati konkurenčni turizem ter povečati digitalne in trajnostne kompetence turističnega osebja na manj obiskanih turističnih destinacijah.

Vljudno vabimo turistično osebje k prijavi, h krepitvi vaših kompetenc in k soustvarjanju bolj trajnostne turistične ponudbe.

Za prijavo v RE-CONNECT digitalno središče obiščite: https://reconnecthub.eu/register/.   

Za več informacij o projektu RE-CONNECT in njegovih ciljih obiščite: http://reconnecthub.eu/sl/.

Komaj čakamo na nove uporabnike in upamo, da vam bo platforma čim bolj koristila pri pridobivanju znanj, soustvarjanju in trajnostnem razvoju turizma. Pridružite se nam že danes in se povežite s skupnostjo turističnih strokovnjakov.

Oglejte si tudi