Logo MojaObčina.si
JUTRI
19°C
7°C
SOB.
23°C
7°C
Oceni objavo

UPOKOJENCI, POZOR!

IZOBRAŽEVALNI CENTER GEOSS je na Javnem razpisu za sofinanciranje programov in dejavnosti izobraževanja odraslih v letu 2021 Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport pridobil sredstva za izvajanje ŠTUDIJSKIH KROŽKOV.
ŠTUDIJSKI KROŽKI v Litiji potekajo šele od leta 2017 dalje. Gre za majhne skupine za neformalno učenje, kjer se učijo in družijo interesenti in radovedni ob določeni tematiki. Vsebino, potek in zahtevnost učenja si udeleženci izbirajo sami. Povprečno se krožek izvede v okviru sedmih srečanj. Študijski krožki so dejavni pri ohranjanju vitalnosti in pri razvoju domačega okolja, v katerem živimo, promovirajo vseživljenjsko učenje, sožitje ter prispevajo k socialni aktivaciji, k razvoju podeželja ter k osebnemu razvoju posameznika.

Krožki so BREZPLAČNI in so dostopni VSEM, ki jih tovrstno učenje zanima in so se pripravljeni kaj novega naučiti, svoje izkušnje pa deliti z drugimi ter tako pripomoči k razvoju ožje ali širše skupnosti.

V Študijskem krožku Migi Digi, ki je namenjen upokojencem, bomo krepili računalniške veščine.

Krožek je namenjen tudi tistim upokojencem, ki nimajo izkušenj s tehnologijo, so začetniki ali pa uporabljajo le pametne telefone. Vabljeni VSI upokojenci, ki bi se radi naučili rabe računalnika v kreativnem okolju.

25 urni študijski krožek bomo izvedli na IC Geoss v naši računalniški učilnici. Udeležba je brezplačna, sprejmemo pa do 12 udeležencev, zato s prijavami pohitite!

Za informacije in prijave nas pokličite na 031 759 355 ali pa nam pišite na info@ic-geoss.si.


Projekt denarno podpira Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport.

Več o projektu na: https://sk.acs.si/

Oglejte si tudi