Logo MojaObčina.si
JUTRI
18°C
8°C
SOB.
25°C
7°C
Oceni objavo

Poročna, birmanska in prvo-obhajilna darila

Tukaj je čas takih in drugačnih družinskih ter sorodstvenih praznikov. In saj veste, povabljeni se nemalokdaj srečujejo z zadrego, kaj kupiti za darilo.
To vprašanje nam postavljajo tudi naše stranke, zato imamo pri Ambrož kreacijah že kar nekaj izkušenj s tovrstnim svetovanjem. Nekaj teh izkušenj danes delimo z vami.
Za poroko: Unikatna lesena skledica-srček, unikatne lesene sklede, stenski križ, šatulje (s slikami po vaših željah), stenski lesen mozaik, lesena luč, posebne lesene deske, masivne stenske ure, unikatno stojalo za nože, pladnji, svečniki s srcem ...
Za birmo in pvo obhajilo: Mali križ s srcem (s podstavkom ali za obešanje), obesek-srček (večji ali manjši), medaljoni z lesenim draguljem (večji ali manjši), leseni metuljček, šatuljice, stojala za pisala, zapestnice z lesenim draguljem, prstani z lesenim draguljem, uhani ...


To je le nekaj primerov, ki so vključeni v našo današnjo "svetovalnico". Najbolje pa je, da nas kontaktirate na številko 040 694 709 ali nam pišete na e-naslov: ljubim.les@gmail.com, in zagotovo bomo našli najboljšo rešitev za vašega slavljenca. 

Želimo vam lepih trenutkov na praznovanjih.
V pričakovanju vašega klica ali elektronske pošte, vas lepo pozdravljamo.

za Ambrož kreacije
Katarina Ambrož

Oglejte si tudi