Logo MojaObčina.si
DANES
12°C
8°C
JUTRI
19°C
7°C
Oceni objavo

Pomagaj tudi ti, pridruži se prostovoljcem!

Si pripravljen pomagati lokalnim organizacijam in ljudem, ki potrebujejo tvojo pomoč? Prijavi se na sms obveščanje o prostovoljskih delih v zasavski regiji, ki se jim lahko pridružiš. 

 

Na 030 400 444 pošlji sms sporočilo z vsebino PRIJAVA in OBČINE iz zasavske regije, v katerih si pripravljen pomagati. 

 

V okviru Regionalnega centra NVO je vzpostavljeno sms obveščanje o prostovoljskih delih v zasavski regiji, katerim se lahko pridružiš. Z vključitvijo velikega nabora prostovoljskih organizacij, ki v zasavski regiji izvajajo različne aktivnosti in za njihovo izvedbo nujno potrebujejo pomoč prostovoljcev, zagotovo najdeš med njimi takšno, ki ji bo tvoja pomoč v neprecenljivo pomoč, tebi pa v neizmerno zadovoljstvo.

 

Morda se pridružiš in kot prostovoljec pomagaš pri oskrbi starejših s hrano, sprehajanju psov, ponudiš pomoč pri varstvu otrok, pomagaš pri izvajanju delavnic, ponudiš pomoč pri inštrukcijah, se pridružiš prostovoljskim aktivnostim v tujini, ponudiš pomoč pri prevozu starostnikov, pri organizaciji poletnih taborov, koncertov in drugih aktivnosti. Najde se pester nabor prostovoljskih del, ki se jim lahko pridružiš. Prijavi se in najdi prostovoljsko delo tudi zase.

 

Klara Kržišnik

Regionalni center NVO

Oglejte si tudi