Logo MojaObčina.si

Litija

JUTRI
22°C
9°C
PET.
21°C
12°C

Novo leto, nove priložnosti – brezplačni tečaji za odrasle na Izobraževalnem centru Geoss v Litiji

Na Izobraževalnem centru Geoss, Litija, smo v letu 2019 izvedli 18 brezplačnih izobraževalnih programov v okviru projekta KORAK- Kompetence za Razvoj Kariere, v katerega smo že vključili okoli 200 udeležencev iz občin Litija, Šmartno pri Litiji, Dol pri Ljubljani in širše.

Programi so namenjeni zaposlenim in nezaposlenih osebam, starejšim od 45. let, let z največ srednješolsko izobrazbo. Udeleženci se izobražujejo na področjih tujih jezikov, računalništva in mehkih veščin (komunikacija, zdrav življenjski slog, itd.).

Tudi v letošnjem letu bomo izvajali brezplačne izobraževalne programe tujih jezikov, računalniških znanj in programov s področja zdravega življenjskega sloga, komunikacije, lahko pa tudi sami predlagate področje s katerega bi se želeli dodatno izobraževati.

Pričnemo 3. februarja z nadaljevalnim tečajem angleščine A2. Tečaj bo potekal dvakrat tedensko ob popoldanskih urah. Če bi se nam pridružili tudi vi, pišite na info@ic-geoss.si ali pokličite na 031 759 355.
 

Projekt KORAK sofinancirata Republika Slovenija, Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.

Všečkaj objavo

Oceni objavo

Oglejte si tudi