Logo MojaObčina.si
DANES
25°C
12°C
JUTRI
26°C
15°C
Oceni objavo

Z Dobrodelno malico zbiramo sredstva za starostnike

V mesecu maju vas vabimo na Dobrodelno malico v Okrepčevalnico Pri mostu v Litiji, kjer lahko z naročilom dobrodelne malice ali z donacijo prispevate za obdarovanje starostnikov iz občine Litija. Zbrana sredstva bodo namenjena za nakup skromnih daril, s katerimi bodo prostovoljke Društva upokojencev Litija polepšale njihov dan in jih razveselile ob obisku.

Na Regionalnem centru NVO smo z namenom povezovanja lokalnih gostincev, njihovih gostov in nevladnih organizacij, ki s svojim delovanjem na različnih področjih pripomorejo h graditvi boljše družbe povezali Okrepčevalnico Pri mostu in Društvo upokojencev Litija v skupno akcijo Dobrodelna malica. Pri tem pa potrebujemo vašo pomoč.

V Društvu upokojencev Litija izvajajo projekt, v katerem sodelujejo prostovoljke, ki obiskujejo starejše nad 69 let v občini. Prostovoljke redno obiskujejo približno 480 starejših na leto in s tem krepijo medsebojne vezi ter izkazujejo svojo skrb in spoštovanje do njih. Z vašo pomočjo lahko poleg prijaznih besed in toplih stiskov rok obiskanim podarijo tudi skromna darilca, ki jih bodo razveselila ter jim polepšala dan. Vaš prispevek je resnično dragocen in bo pripomogel k še lepšim trenutkom naših starejših občanov. Skupaj lahko naredimo veliko dobrega in zagotovimo nasmeh na obrazu ob vsakem obisku.

Dobrodelna malica poteka celoten mesec maj 2024, ko lahko v Okrepčevalnici Pri mostu v Litiji z naročilom dobrodelne malice, s poljubnim nakazilom preko spletne banke ali prostovoljnim prispevkom podprete akcijo zbiranja sredstev za nakup skromnih daril za obdarovanje starejših iz občine Litija. Ob vsakem naročilu dobrodelne malice se tako nameni 1€, ki bo namenjen obdarovanju starostnikov.

Pridi na dobrodelno malico in prispevaj za dober namen. Pa dober tek!


Oglejte si tudi