Logo MojaObčina.si
JUTRI
16°C
3°C
SOB.
18°C
7°C
Oceni objavo

S pilotnimi aktivnostmi P-IRIS do prve POP-UP trgovine v Litiji in Šmartnem

Imate izdelke a nimate fizične trgovine? Prodajate samo preko spleta, vaši kupci pa si želijo izdelke pred nakupom pogledati v živo? Se vam prodaja na stojnicah finančno ne izplača zaradi dragega najema stojnic? Ponujamo vam priložnost za prodajo vaših izdelkov brez stroška najema prostora.

Kaj je POP-UP trgovina?

V prostorih podjetniškega RISE Šmartno Litija bo v začetku avgusta začela delovati POP-UP trgovinica, kjer bodo svoje produkte ponujali lokalni rokodelci, umetniki kreativci in ponudniki prehranskih izdelkov. Pop-up trgovina je koncept začasnih prodajnih prostorov za prodajo umetniških izdelkov, modnih kosov, tehnoloških pripomočkov in hrane.

Pop-up trgovine so ustvarjalno in privlačno oblikovani prostori, največkrat uporabljeni za lansiranje novih izdelkov, ozaveščanje, prodajo zalog in ustvarjanje ter predstavljanje produktov, ki so plod povezovanja podjetij. Pop-up trgovina vam omogoča, da osebno spoznate svoje stranke in gradite močnejše odnose. Kljub porastu spletne prodaje je večina nakupov še vedno opravljenih v fizičnih trgovinah. Zato je to odlična priložnost za nov prodajni kanal, predvsem za vse, ki imate le spletno trgovino.

Njihova glavna prednost pa je kratkotrajen in zato cenovno ugoden najem. Časovni razpon najema prostora za pop-up trgovino je običajno med 3 dnevi in 3 meseci. Zaradi tega je Pop-up trgovina tudi odlična priložnost za preizkušanje novih trgov.

Odlična priložnost za rokodelce, kreativce, mlade podjetnike in prehranske ponudnike


Pop-up trgovina v prostorih Podjetniškega RISE je prvi prodajni prostor takega tipa v občinah Litija in Šmartno pri Litiji in se od klasičnega koncepta razlikuje po tem, da po preteku določenega časovnega obdobja ne bo zaprla svojih vrat in se odselila na drugo lokacijo ampak bo zamenjala le »najemnika«. In kar je še pomembneje, »najem« je brezplačen saj je trgovina vzpostavljena v okviru pilotnih aktivnost projekta P-IRIS, sofinanciranega iz programa Interreg Europe, katerega partner je Razvojni center Srca Slovenije. Vabimo vse zainteresirane rokodelce, kreativce, mlade podjetnike in prehranske ponudnike, da nas kontaktirate glede možnosti prodaje v Pop-up trgovinici na info@rise.si ali pokličite na telefonsko številko: 031 296 543.

Oglejte si tudi