Logo MojaObčina.si
DANES
16°C
2°C
JUTRI
13°C
4°C
Oceni objavo

Ubran večer Šmarskih tamburašev in MePZ Kres Čatež

Na lep in čisto spomladanski sobotni večer 16. marca 2019 so nas v Šmarskem domu kulture pričakali člani Šmarskega tamburaškega orkestra na svojem rednem letnem koncertu.

 

Z lastnimi skladbami, priredbami in mnogimi znanimi uspešnicami so nam tamburaši skozi hudomušne in igrive vložke polepšali prijeten večer. Z rednim letnim koncertom so nam predstavili delo minulega leta v katerem ni manjkalo gostovanj doma in v tujini, raznih nastopov na prireditvah, revijah, uspešno izpeljanega koncerta Latino Martini ... Obenem pa so ob videnem in slišanem ta večer potihem nakazali, da bo zagotovo delavno tudi to leto.

 

Da se je poleg lepih melodij ta večer slišalo tudi petje, so v goste povabili MePZ Kres iz Čateža. Predstavili so se nam tako s samostojnim zborovskim nastopom, kakor tudi z našimi tamburaši ob koncu v zelo lepem zaključku večera.  

Niti večera je povezovala ga. Andreja Štuhec.

 

V zanimivem, malce bolj sproščenem in razgibanem večeru smo ljubitelji tamburašev in ubranega petja ta večer zagotovo prišli na svoj račun. Nastopajočim v tem letu voščimo veliko uspehov, po videnem in slišanem pa v zagotovljene uspehe skoraj da ne dvomimo.

 

Uroš Pušnik

Oglejte si tudi