Logo MojaObčina.si
DANES
16°C
4°C
JUTRI
14°C
2°C
Oceni objavo

Brezplačni tečaji na IC GEOSS v okviru projekta KORAK

Izobraževalni center Geoss iz Litije v okviru projekta KORAK - Kompetence za razvoj kariere organizira brezplačne tečaje, ki se jih lahko udeležijo tako zaposlene kot brezposelne osebe. Prednost pri vključitvi bodo imeli starejši od 45. let z doseženo največ V. stopnjo izobrazbe.

V jesenskem in zimskem obdobju bomo izvedli 4 brezplačne tečaje v katere vabimo na se nam pridružite. Z zgodnjo prijavo si boste zagotovili mesto v eni izmed naslednjih skupin:

 

-   UPORABNO RAČUNALNIŠTVO V VSAKDANJEM ŽIVLJENJU, 40 urni tečaj

 

Tečaj je namenjen vsem tistim, ki bi radi osvežili in nadgradili svoje znanje uporabnih računalniških veščin, ki jih potrebuje vsak posameznik za delovanje v sodobni družbi. Na tečaju si boste pridobili res konkretna in uporabna znanja, prav tako s področja ravnanja s pametnimi telefoni in uporabe interneta in spletne pošte.

 

 

-    ANGLEŠČINA, STOPNJA A1 – ZAČETNI, 60 urni tečaj

 

Do you speak English? Vključite se v enega najbolj priljubljenih tečajev, kjer se boste na interaktiven in zanimiv način učili angleščine v prijetnem in zanimivem vzdušju.

 

 

-     KNJIGE SO ZAME, 25 urni tečaj

 

V okviru programa bomo spodbujali bralno pismenost, na zanimiv način bomo spoznavali knjige in spregovorili o poznavanje splošnih, življenjskih vsebin – izbor, branje in pogovor o zanimivih in aktualnih knjigah…

 

 

-     KORAK DO ZDRAVJA IN ZAVZETOSTI NA DELOVNEM MESTU, 40 urni tečaj

 

Se sprašujete kako doseči, da vas nadrejeni ali sodelavci začnejo upoštevati, kako ustvariti dobro vzdušje v kolektivu, kako se na delovnem mestu počutiti dobro, znati obvladovati stres in pridobiti na samozavesti? Pridružite se nam na tečaju, ki bo odgovoril na vsa ta vprašanja in še mnogo več J!

 

Tečaji bodo predvidoma potekali 1x tedensko ob popoldanskih urah. V kolikor imate podjetje in želite, da tečaj izvedemo za vaše zaposlene na vaši lokaciji – nam sporočite. Število mest je omejeno.

Za več informacij in prijave pokličite 031 759 355 ali pišite na info@ic-geoss.si

Oglejte si tudi