Logo MojaObčina.si

Litija

DANES
21°C
10°C
JUTRI
22°C
13°C
Unikatni nakit z lesenimi dragulji
Deli
Hobiji in ustvarjanje

Ambrož kreacije, Katarina Ambrož, osebno dopolnilno delo

Število glasov: 0

Uradne ure

Danes Zaprto
Obratovalni čas je po dogovoru oziroma po predhodni najavi.

Predstavitev

Sva Katarina in Jože Ambrož, ki se ukvarjava najprej z občudovanjem in prepoznavanjem izjemnih stvaritev, ki nam jih ponujajo drevesa in njihov les..., potem pa, seveda, s preoblikovanjem tega lesa in kreiranjem novih, umetniških lesenih izdelkov, ki jih imenujemo Ambrož kreacije.

O tem delu govorijo naše fotografije. Najina želja je, da tudi vi prepoznate izjemno lepoto lesa in se zazrete naše v Ambrož kreacije..., ki so tudi na voljo za nakup.

Najdete nas na naslovu: Riharjevec 8, Šmartno pri Litiji. Nakup je možen po predhodnem dogovoru na telefonu: 040 694 709 (Katarina).
Pišete pa nam lahko tudi na e-naslov: ljubim.les@gmail.com ali v zasebno sporočilo na naši FB strani: Ambrož kreacije https://www.facebook.com/Ambroz.kreacije/

Unikatni nakit z lesenimi dragulji Posodica srček (18 x 18 cm) in obesek-kitara Unikatne lesene kravate, iz različnih vrst lesa Pladenj iz hruške, za narezke zapestnice.. z lesenim srcem Sestavljena posoda (javor, češnja, sapelii) Posods srce 822 x 28 cm) iz hruške Unikatni leseni metuljčki Stojalo-svečnik, z možnostjo vžiga besedila (od strani) Posodica iz prav posebne slive Rezalno-servirne deske (jablana, gruška, oreh) Ptica prijateljstva, za pomirjanje, družbo, veselje Unikatna posoda, izdelana iz drevesna bule (češnja) Šatuljice (srček) za nakit Unikatni leseni nakit (izdelamo tudi po naročilu) Naravno stojalo-svečnik, iz bršljana Personaliziran obesek-kitara Obeski-križi... v različnih izvedbah Pladenj-srček, sapeli (18 x 18 cm) Unikatni leseni obeski-srčki (3 x 3 cm) Unikatni uhani z lesenim draguljem vaze... lesene. za suho cvetje (jablana) Različni darilni  kompleti(nakit + metuljček ali kravat) Posodica iz slive velika izbira obeskov (srčkov) iz različnih vrst lesa Vaza (ali stojalo za pisalaa) iz korenine drevesa ringlo Stojalo-svečnik, poročno darilo Rezalno-servirna deska LIPOV LIST Ambrož kreacije, Katarina Ambrož, osebno dopolnilno delo Posods, izklesana iz debla slive Lesene kravate Unikatni leseni nakit (srčki) Pohodne palice (po naročilu) Ambrož kreacije, Katarina Ambrož, osebno dopolnilno delo