Logo MojaObčina.si

Šmartno pri Litiji

DANES
16°C
-2°C
JUTRI
14°C
-1°C

Dobrote Jablaniške doline

3326

Društvo za razvoj podeželja LAZ v nedeljo, 26. novembra 2017, vabi na družabno kulinarično prireditev »Dobrote Jablaniške doline 2017«, ki bo potekala v gasilskem domu v Zg. Jablanici.  V dopoldanskem času bo potekalo ocenjevanje značilnih jablaniških dobrot (štrukeljcev in domačega zeliščnega žganja). Vsi, ki bi želeli s svojimi izdelki sodelovati nas kontaktirajte na GSM: 070 303 321 ali e-pošto: drustvo.laz@gmail.com do petka 10. novembra 2017.  Veselimo se vsakega vzorca!

 

V društvu smo se odločili, da bomo obstoječo prireditev nadgradili z dodatno vsebino, ki bo letos »Doma pripravljena ozimnica«. Vsi, ki na kakršni koli način predelujete sadje in zelenjavo, vas vabimo, da nas pokličete do petka, 17. novembra 2017, da se dogovorimo o sodelovanju. Vaše izdelke bomo predstavili na okrogli mizi, ki jo bo vodila ga. Mateja Tea Dereani. Predavateljica se že 20 let ukvarja z raziskovanjem in pripravo hrane. Vodi delavnice za restavracije, kuharje, vodjem prehrane v vrtcih in šolah. Verjamemo, da nam bo podala koristne informacije, ter vas v debato tudi vključila.

Vabimo vas, da se predavanja  s prestavitvijo in degustacijo vaših izdelkov udeležite  od 17.00 dalje. Nastale stroške nastale s prinesenimi vzorci vam bomo povrnili.

Veselimo se vaše udeležbe, saj pričakujemo družaben zaključek dogodka ob degustaciji in kozarčku dobrega vina ter prijetnem vzdušju za katerega bomo poskrbeli vsi prisotni.


Društvo Laz

Všečkaj objavo

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!