Logo MojaObčina.si

Križevci

DANES
24°C
13°C
JUTRI
26°C
11°C

zaposlitev

Pomurska regija
Sreda, 23. September. 2020

Knjigovodja (m/ž)

Glavne naloge in odgovornosti: Usklajevanje in izvajanje plačilnega prometa družbe, priprava in izvedba plačilnih nalogov, plačila obveznosti ter knjiženje..
Moje Delo
Pomurska regija
Sreda, 23. September. 2020

Asistent v kontrolingu (m/ž)

Glavna dela in naloge: priprava finančnih in poslovnih poročil za uporabo na lokalni ravni in tudi v skladu z zahtevami Skupine MOL, sodelovanje pri vsebinski analizi poročil..
Moje Delo
Pomurska regija
Nedelja, 04. Oktober. 2020

Strokovni sodelavec v računovodstvu (m/ž)

Visokotehnološko in hitro rastoče proizvodno podjetje, ki je ponosno na svoje zaposlene, vabi v svojo ekipo izkušeno računovodjo. Postanite del mednarodne družbe, kjer sta zadovoljstvo in vlaganje v karierni razvoj zaposlenih na prvem mestu.
Moje Delo
Pomurska regija
Nedelja, 04. Oktober. 2020

Pomočnik vodje financ in računovodstva (m/ž)

Če ste polni energije, s pozitivnim odnosom do dela in vam je pomembno, kakšen doprinos k uspešnosti podjetja imate, potem je to prava priložnost za vas. Postanite del mednarodnega podjetja, ki je ponosno na svoje zaposlene in jim to v različnih oblikah tudi izkazuje (bonitete, družini prijazno podjetje, pikniki, izobraževanja, ustvarjalno delovno okolje, spodbujanje inovacij..)
Moje Delo
Pomurska regija
Petek, 16. Oktober. 2020

Sodelavec v finančno- računovodskem oddelku m/ž

Naloge: izvajanje operativnih delovnih nalog s področja računovodstva in financ (kontiranje, knjiženje in kontrola), pomoč pri pripravi podatkov za obračun plač, pomoč pri popisih in materialnem knjigovodstvu, pripravljanje rednih poročil za zunanje in notranje uporabnike...
Moje Delo