Logo MojaObčina.si

Križevci

JUTRI
26°C
12°C
NED.
28°C
12°C
1514

AKROBATSKA SKUPINA DUNKING DEVIS V BORECIH

Dunking Devils  je v svetu vodilna akrobatska skupina. So svetovni prvaki v akrobatskemu zabijanju, Guinnessovi rekorderji v najvišji salti z zabijanjem in najdaljšemu skoku z zabijanjem s trampolina. Do sedaj so nastopili že več kot 1800-krat v kar 47 državah sveta. Poleg z energijo nabitih šovov jih poznamo tudi po norih viralnih videih, ki imajo že več kot 100 milijonov ogledov po vsem svetu.

Njihova ekipa danes šteje že 70 članov, med katerimi je kar 25 profesionalnih akrobatov. Želja po novih izzivih in adrenalinskih dogodivščinah je našega domačina, državnega, evropskega in svetovnega prvaka v Breakdancu ALEŠA IVANUŠA pripeljala do skupine Dunking Devils katere član je eno leto.

V soboto, 14.9.2019 so se udeležili največjega mednarodnega tekmovanja v akrobatskem zabijanju, ki je letos potekalo v Budimpešti na Trgu junakov.

Na tekmovanju so se predstavile ekipe iz 4 držav in sicer iz Madžarske, Francije, Združenih držav Amerike in Slovenije. Samo tekmovanje je  potekalo v sklopu 2 kategorij.

Amaterska kategorija:

Face Team Youngsters- Madžarska

Face Team Györ- Madžarska

Dunking Devils Akademija- Slovenija

Profesionalna kategorija:

Face Team-Madžarska

Crazy Dunkers-Francija

USA Dunk-Združene države Amerike

Dunking Devils- Slovenija

 

V kategoriji amaterjev so Dunking Devils Akademija obranili lanski naslov prvakov, v profesionalni pa so Dunking Devils pokazali izvrsten nastop in osvojili 3. mesto.

 

Člani ekipe pri amaterjih:

Teo Čeh – kapetan ekipe, Aljaž Skvarč Božič, Benjamin Bušelič, Martin Samec, Petra Saje, Jaka Komloš in Neli Schwarzmann.

 

Člani ekipe pri profesionalcih:

Luka Lorenčič- kapetan ekipe, Lenart Dolar, Lenart Ribnikar, Matic Robnik, Janez Hojan, Peter Kokalj, Nik Schwarzmann in domačin Aleš Ivanuša.

 

Aleš je ekipo Dunking Devils povabil v svojo domačo vas, kjer so proslavili odlične rezultate na Madžarskem, si ogledali vaško jedro v Križevcih ter se družili v doživljajskem parku Boreci.

 

Všečkaj objavo

Oceni objavo

Oglejte si tudi