Logo MojaObčina.si
DANES
14°C
3°C
JUTRI
12°C
2°C
Oceni objavo

ZAGOTAVLJANJE TOPLEGA OBROKA UČENCEM

 

V zvezi z zagotavljanjem brezplačnega toplega obroka za učence, za katere je v času zaostrenih epidemioloških  razmer organizirano izobraževanje na daljavo in v tem obdobju potrebujejo topel obrok, Občina Križevci v sodelovanju z osnovno šolo Križevci, učencem s prebivališčem v občini Križevci omogoča, da se prijavijo na brezplačni topli obrok.

Kriterij za upravičenost do brezplačnega toplega obroka:
Brezplačni topli obrok pripada učencem, pri katerih povprečni mesečni dohodek na osebo, ugotovljen v odločbi o otroškem dodatku ali odločbi na podlagi vloge za priznanje pravice do subvencije malice ali kosila, ne presega 382,82 EUR (3. dohodkovni razred otroškega dodatka). Brezplačni topli obrok pripada tudi učencem, ki so nameščeni v rejniško družino.

Obveščamo vas, da je za otroke iz socialno ogroženih družin možno naročiti topel obrok, ki ga boste starši lahko prevzeli v šoli oz. vrtcu, v nujnih primerih pa bo možna tudi dostava na dom. 

Za naročilo toplega obroka (predvidoma od torka, 10.11.2020) lahko starši pokličete na telefon 02 5888 030 ali na gsm. 051 332 380 oz. sporočilo pošljete na šolski e-mail os-krizevci@guest.arnes.si  do ponedeljka, 9.11.2020 do 12.ure.

 

Oglejte si tudi