Logo MojaObčina.si
DANES
16°C
8°C
JUTRI
21°C
7°C
Oceni objavo

PETJE, PLES IN GLASBA SO POLEPŠALI SOBOTNI VEČER

V soboto, 20. januarja 2018 je v organizaciji Društva upokojencev Križevci potekala prireditev Zapojmo in zaplešimo mlajši in starejši. Predsednica Milica Hamler je tudi tokrat v goste povabila številne nastopajoče, ki so pripravili zanimiv program za sobotni zimski večer v kulturni dvorani v Križevcih pri Ljutomeru.

Zbrane je nagovoril župan Občine Križevci mag. Branko Belec, ki je med drugim povedal, da ima prireditev dodano vrednost, saj gre za medgeneracijsko sodelovanje, druženje, da je večer prežet z dobro voljo in veseljem.

Program prireditve so z nastopi obogatili Veseli Prleki s skladbama Jaz pa pojdem na Gorenjsko in Mi se mamo radi in osnovnošolci OŠ Križevci z angleškim valčkom v štirih slikah, ob spremljavi Ajde Wajs. S skečem sta nastopila Manca Sušec in Dušan Kavaš iz Kulturnega društva Križevci, Lara in Ajda Wajs sta zaigrali dve Avsenikovi skladbi, s tremi skladbami so nastopili Križevski rogisti. V goste sta prišla zakonca Donko, ki sta zapela nekaj ljudskih pesmi ter citrarka Ema Vezjak iz Gradišča, ki je nastopila s triom Tai. Predstavili so se s Cvetjem v jeseni ter hudomušno skladbo o dedku in babici.

Upokojenci so za nastopajoče in vse obiskovalce prireditve pripravili pogostitev, kjer ni manjkalo domačih prleških dobrot.

Oglejte si tudi