Logo MojaObčina.si
DANES
19°C
5°C
JUTRI
24°C
9°C
Oceni objavo

Sporočilo župana ob prihajajočih velikonočnih praznikih

SPOŠTOVANI OBČANI

 

Smo na dobri poti. Ostanimo  čez velikonočne praznike doma, kajti le tako bomo najbolj pomagali zdravju, zdravstvu in ekonomiji. Situacija glede COVID-19 je še zmeraj resna, vendar verjamem, da bomo nalogi kos, in postopoma bomo začeli na novo. Veselimo se novih-starih priložnosti, zato naj bodo velikonočni prazniki lepi in čeprav ni adventni čas, so lahko polni upanja.

Ne  bodite preveč črnogledi ob javnih nastopih naših vodilnih, razčistimo pri sebi, držimo se ukrepov in zmaga je naša.  Glejmo, razmišljajmo in bodimo pozitivni. Življenje je lepo.

Želim vam lepe, blagoslovljene velikonočne praznike. Podoživite praznike, z mislimi pojdite tja in na tista mesta, kjer vam je ob teh praznikih bilo lepo in prijetno. Izkoristite lepo vreme in družbo najbližjih.

Danes vam dostavljamo (verjetno zadnjič) dve kvalitetni pralni zaščitni maski, ki so delo naših pridnih šivilj - prostovoljk: Helena, Darja, Jožica, Slavica, Branko, Marija, Darja, Majda, Diana, Stanka, Jana, Tatjana in Mateja. 2280 krat hvala!!!! Iskrena  hvala še mnogim posameznikom, Civilni zaščiti, gasilcem, ki pomagajo na različne načine, tudi z donacijami računalnikov tistim učencem, ki jih nimajo. Skupaj nam lahko uspe vse.

 

Bodite zdravi!

župan Občine Križevci

mag. Branko Belec

Oglejte si tudi