Logo MojaObčina.si
DANES
14°C
0°C
JUTRI
14°C
5°C
Oceni objavo

GZ Ljutomer in GZ Križevci sta v Stročji vasi soorganizirali kviz gasilske mladine

Gasilska zveza Ljutomer in Gasilska zveza Križevci sta soorganizirali kviz gasilske mladine. Kviz je potekal na Osnovni šoli Stročja vas 8.3.2020. V Stročji vasi se je zbralo preko 130 mladih gasilcev, zraven so bili še mentorji, vodstvo obeh zvez, obeh občin in več prostovoljnih gasilcev.

Tekmovalce sta pozdravila predsednica komisije za mladino GZ Ljutomer tovarišica Mateja Hunjadi in predsednik komisije za mladino GZ Križevci tovariš Andrej Weis.

Med gosti so bili podpredsednik GZS in predsednik gasilskega regijskega sveta za Pomurje tovariš Milan Antolin, župan občine Križevci mag. Branko Belec, podžupan Občine Ljutomer Niko Miholič, predsednik GZ Ljutomer Andrej Rus in predsednik GZ Križevci Denis Čuk. Prisotni so bili tudi poveljnik GZ Ljutomer Andrej Trstenjak, poveljnik GZ Križevci Miran Ros in ravnateljica OŠ Stročja vas Mateja Leskovar Polanič.

Mladi gasilci so svoja dobra znanja pokazali v teoretičnem in praktičnem delu. Sodelujoče ekipe so prejele pisna priznanja in medalje. Vse ekipe pa še imajo možnost sodelovanja na regijskem tekmovanju, ki bo v GZ Rogašovci in.je bil zaradi trenutnih razmer prestavljen predvidoma na jesen.

Kviz gasilske mladine

 

Oglejte si tudi