Logo MojaObčina.si

Križevci

DANES
34°C
15°C
JUTRI
36°C
15°C
3778

ZD Ljutomer obvešča: URNIK IZVAJANJA TESTIRANJ HAGT od 01. 06. 2022

URNIK IZVAJANJA TESTIRANJ HAGT od 01. 06. 2022 NAPREJ

PONEDELJEK, SREDA IN PETEK HAGT 13.00 – 14.00

DO BREZPLAČNEGA HITREGA TESTA SO UPRAVIČENI: - TISTI, KJER JE PCT OBVEZEN ( NAJBOLJ KRITIČNE DEJAVNOSTI): PREGLEDI V BOLNIŠNICAH (Z DOKAZILOM O PREGLEDU), UPORABNIKI SOCIALNO VARSTVENIH STORITEV IN PROGRAMOV, KI IZVAJAJO NASTANITEV, V ZAVODIH ZA PRESTAJANJE KAZNI ZAPORA IN PREVZGOJNI DOMOVI, - TISTI, KI SI NAREDIJO HAGT DOMA IN JE POZITIVEN (TEGA PRINESEJO S SABO KOT DOKAZILO ALI POSLIKANO), - TISTI, KI ŽELIJO PREKINITI IZOLACIJO 7. DAN OD POZITIVNEGA TESTA – POTRDITVE OKUŽBE ( S SABO PRINESTI DOKAZILO O POZITIVNEM TESTU – IZPIS IZ zVEM ALI SPOROČILO NA TELEFONU).

Vsi, ki imate znake prehladnega obolenja in si hagt niste naredili doma – se obrnete na osebnega zdravnika, ki se bo odločil, ali vas bo poslal na test in katerega. Zdravnik vas bo preko covid ambulante napotil na test. Cena samoplačniškega Hagt je 07.00 eur. Cena samoplačniškega PCR je 85 eur. Na samoplačniški pcr se je možno naročiti preko maila covid19@zd-lju.si Za vse dodatne informacije kličite na info točko ZD Ljutomer, na tel. št. (02) 585 14 00

POMEMBNO: S seboj je potrebno imeti zdravstveno izkaznico, osebni dokument zaradi vpisa opravljenega testa v sistem in posledično informacije o rezultatu brisa preko sms- a, izpisa potrdila in vodenja opravljenih storitev.

Všečkaj objavo


Oceni objavo


Oglejte si tudi