Logo MojaObčina.si
DANES
13°C
2°C
JUTRI
14°C
2°C
Oceni objavo

NA 3. REDNI SEJI OBČINSKEGA SVETA OBČINE KRIŽEVCI JE BIL SPREJET PRORAČUN

V sredo, 22. marca 2023 je potekala 3. redna seja občinskega sveta Občine Križevci, na kateri so svetniki sprejeli proračun.

Sprejet je bil tudi sklep o ceni dnevnega programa v vrtcu Križevci, ki od 1. aprila naprej znaša 654,93 EUR za prvo starostno skupino in 497,34 EUR za drugo starostno skupino.

Prav tako je bil sprejet o ceni socialno varstvene storitve pomoč družini na domu, ki bo od 1. aprila dalje znašala 22,60 EUR, od tega bo uporabnik za storitev plačeval 7,50 EUR na uro, razliko pa občina.

Na seji je bil sprejet program zbiranja odpadkov v občini Križevci za leto 2023, potrjen je bil elaborat o oblikovanju cen storitev javne gospodraske službe zbiranja določenih vrst komunalnih odpadkov za leto 2023, prav tako so se svetniki seznanili s poročilom o izvajanju GJS zbiranja komunalnih odpadkov na območju občine Križevci.

Občinski svet je sprejel Letni program športa za leto 2023, ki bo podlaga za razpis, na katerega se bodo lahko prijavila športna društva.

Na seji je bil sprejet sklep o določitvi redne delovne uspešnosti ravnateljice OŠ Križevci.

Direktor Prleške razvojne agencije Goran Šošter je občinskemu svetu predstavil predlog doregistracije Prleške razvojne agencije, ki bo z majem pod svoje okrilje prevzela tudi delovanje TIC-ev v Ljutomeru in na Jeruzalemu.

Oglejte si tudi