Logo MojaObčina.si

Križevci

JUTRI
8°C
-4°C
TOR.
8°C
-1°C

Testiranje oseb, ki izvajajo storitve ali prodajo blaga, od naslednjega tedna brezplačno

Glede na novo Uredbo o spremembah in dopolnitvah Uredbe o izvajanju presejalnih programov za zgodnje odkrivanje okužb z virusom SARS-CoV-2,  s katero se v posebni presejalni program določa tudi osebe, ki izvajajo storitve ali prodajo blaga, se le-tem, po novem, omogoča prednostna obravnava na testiranjih, podobno kot je to urejeno že za zaposlene v zdravstvu, vzgoji in izobraževanju, ipd.

 

Zato se v ZD Ljutomer prilagajamo tej uredbi na način, da bomo za to skupino testirancev uvedli dva termina na teden in sicer v torek od 14.00 do 16.00 ter v petek od 12.00 do 14.00.

V teh dveh terminih bomo testirancem izdajali tudi pisna potrdila, vsi testiranci pa bodo prejeli tudi SMS sporočilo o rezultatu testa.

 

Še vedno ostaja termin za testiranje splošne populacije in sicer vsak ponedeljek in četrtek od 14.00 do 16.00.

Naročanje na ta testiranja več ni potrebno.

 

 

V ZD naprošajo edino večje delodajalce, katerih zaposleni bi se katerega od dveh razpisanih testiranj udeležili v večji skupini (20 ali več oseb), da nas o tem predhodno le obvestijo na covid19@zd-lju.si oz. na tel 02 5851 409.

 

Ob sobotah še vedno poteka testiranje (PCR in s hitrimi testi) samoplačniško. V tem primeru je predhodna prijava na že omenjen kontakt potrebna.

 

 

Kolektiv ZD Ljutomer

 

Všečkaj objavo


Oceni objavo


Oglejte si tudi