Logo MojaObčina.si
JUTRI
14°C
3°C
NED.
12°C
2°C
Oceni objavo

Obvestilo o brezplačnem tiskanju gradiva

Zaradi nastale situacije, ki nas pesti v zadnjih dneh, bi se radi tudi mi odzvali in priskočili na pomoč po naši moči učencem in ostalemu kadru OŠ Križevci. Do normalizacije razmer ponujamo za potrebe učenja in izvedbe šolskega sistema brezplačno tiskanje gradiva za vse, ki bi to potrebovali in nimajo doma možnosti, da bi si sami natisnili.

Vso gradivo, ki bi ga želeli imeti natiskanega dostavite e-mail naslov: free.tiskprelog@gmail.com, ki je generiran za potrebe brezplačne pomoči. Vsa naročila morajo biti jasno razvidna in v skladu z učnim načrtom!

Zaradi epidemije korona virusa je tudi naše poslovanje nekoliko spremenjeno. Prevzem bo možen brezkontakno na vidnem mestu na našem naslovu Vučja vas 38 ali pošljemo po pošti – prezkontaktni prevzem paketa. Zaradi informiranja pošte o prispelih paketih, prosimo stranke, da nam pri posredovanju naslova obvezno pripišejo telefonsko številko.

Lahko se tudi slišimo in me pokličete na 070 814 567.  Ostanite zdravi!                                             Matic Prelog

Oglejte si tudi