Logo MojaObčina.si
DANES
16°C
12°C
JUTRI
16°C
4°C
Oceni objavo

Tretje mesto Orientacijskega kluba Komenda na Svetovnih igrah v Celovcu

Poletne počitnice so se šele dobro začele, mladi orientacisti pa smo se že podali na mednarodno tekmovanje Svetovne igre 2018 v Celovcu, ki so podobne olimpijskim igram.

Na posamiznih tekmah so naši člani dosegli izvrstne razultate in tako se je ekipa OK Komenda uvrstila na odlično tretje mesto v skupnem seštevku sodelujočih ekip.

V skupni razvrstitvi posameznikov sta odlično 1. mesto dosegla Luka Seljak (M12) in Katja Babič (Ž16), oba člana Orientacijskega kluba Komenda. Za slovensko ekipo je 1.mesto dosegel še Natan Maj Poženel (M16 - PD Tolmin) in 3. mesto Neža Obid (Ž12 - OK Azimut).

Že prvi dan tekmovanja so se naši mladinci izkazali odlično. 2.mesto je v svoji kategoriji dosegel Luka Seljak (M12). V kategoriji Ž16 je bila 2. Katja Babič, 4. pa Nika Ravnikar. Odličen je bil tudi Domen Kavčič, ki je v kategoriji M16 dosegel 2.mesto. 4. v kategoriji M14 je bil Nejc Turk.

Izvrstno uvrstitev na tekmi je drugi dan dosegla štafeta v postavi Nika Ravnikar - Natan Maj Poženel - Domen Kavčič - Katja Babič, ki si je priborila 2. mesto v kategoriji MŽ18.

Na srednjih progah tretji dan je bila nepremagljiva Katja Babič, ki je dosegla 1. mesto (Ž16). Svojo odličnost pa je pokazala tudi Nika Ravnikar in  v isti kategoriji osvojila 3.mesto.

Bilo je več kot odlično in z gotovostjo lahko rečemo, da bomo sodelovali tudi na naslednjih Svetovnih igrah.

Nika Ravnikar

 

Oglejte si tudi