Logo MojaObčina.si
JUTRI
15°C
4°C
ČET.
12°C
4°C
Oceni objavo

Badminton klub Komenda - vadba za otroke in odrasle!

SPLOŠNO: Badminton je zelo priljubljen šport, ki je energičen in živahen, vendar hkrati izredno prilagodljiv za igralce vseh sposobnosti. V Badminton klubu Komenda od leta 2012 organiziramo vodene vadbe za prebivalce Komende in njene širše okolice in jim tako omogočamo priložnost za igranje rekreativnega in tekmovalnega badmintona. Vadbe vodijo licencirani trenerji.

 

VADBA ZA OTROKE: Otroci pri nas poleg badmintonskih pridobivajo tudi življenjske veščine. Učimo jih discipline, predanosti, osredotočenosti in pozitivnega odnosa. Starostni okvir 6 do 14 let.

 

VADBA ZA ODRASLE: Zgolj igranje badmintona na domačem dvorišču ali na pikniku ne bo dovolj, da postanete dober igralec ali dobra igralka. S pravimi vodenimi vadbami lahko izkoristite prednost pred svojimi nasprotniki. Naše vodene vadbe so posebej oblikovane za pomoč rekreativcem pri njihovi tehniki udarcev, gibanju po igrišču (footwork) in taktiki.

Vadbe so sestavljene iz ogrevanja, pridobivanja novega badmintonskega znanja in igre.

Razlogi, da se pridružite na rekreaciji:
- zabava, dober trening in izboljšanje kondicije,
- sprostitev in pobeg od vsakdana,
- pridobitev, treniranje in izboljševanje svojega badmintonskega znanja,
- novi prijatelji.
 

NAČIN VADB: Treningi so sestavljeni iz ogrevanja, tehnike udarcev in gibanja po igrišču ter igre. Vseskozi je prisoten trener, ki izboljšuje vaše znanje. 


 

Poleg treningov organiziramo tudi razne družabne dogodke kot so zaključni decembrski turnir, dobrodelni turnir (05.12.2020) in zaključni piknik. Prirejamo pa tudi začetne in nadaljevalne tečaje, ki se odvijajo med vikendi 2 - 3 x letno.

 

Prijave zbiramo do 30. septembra 2020 na bk.komenda@gmail.com. Pričetek nove sezone prvi teden v oktobru. 


 

Za več informacij lahko pišete ali pokličete na 041 / 791-046 (Žiga).

 

Športen pozdrav,

 

Žiga Frass (BK Komenda)

Oglejte si tudi