Logo MojaObčina.si
DANES
10°C
5°C
JUTRI
15°C
2°C
Oceni objavo

JUHU POČITNICE V MRAVLJIŠČU 10.7. do 14.7. 2017

 

Prvi teden počitniških delavnic v Mravljišču je za nami. 26 pridnih in ustvarjalnih mravljic nas  je vsak dan na polno uživalo v Mravljišču. Animatorke Veronika, Eva, Tjaša, Anja in Teja smo s pestrim programom poskrbele, da se je vsak dan dogajalo kaj novega. Ponedeljkovo dopoldne je bilo kot za nalašč za vodne igre, otroci, pa so najbolje uživali, ko so nas lahko zalivali z vodo. Ko je vročina le bila prehuda smo se umaknili v hladne prostore, kjer smo se prepustili ustvarjanju. Vsak dan so nastajale različne umetnine v obliki morskih venčkov, okvirja za sliko, poletne torbe iz majice, mavrične ribice in pa risbe polne domišljije.

Za prazne želodčke smo vsak dan sproti pripravljali kosilo in tako preizkušali različne kuharske kreacije in imeli pravi »Masterchef show« , saj so se na jedilniku znašli zanimivi recepti kot je arabska zelenjava s kuskusom, hrenovke na špagetih in omaka, mehiški zrezki in solata iz testenin, tudi slavna Pizza ni manjkala.

Ko se nas je hotel  lotiti dolgčas, smo ga pregnali z družabnimi igrami, namiznim nogometom,  kvizi in polno mero smeha.

Teden je minil kot bi švignil in komaj čakamo novega. Če bi želel del počitnic preživeti v naši družbi se lahko prijaviš še na dodaten termin ki bo od 7.8. do 11.8.2017 na tel. 031 379 891 ali na mail: mravljisce@gmail.com, le nekaj mest je še prostih.  

 

Lep preostanek počitnic vam želimo iz Mravljišča.

Oglejte si tudi